Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
ESD vloer voor bedrijf in Amsterdam

ESD vloer voor een bedrijf in Amsterdam

Een ESD vloer voor een bedrijf in Amsterdam is door ons in de maand oktober op een professionele manier aangebracht. Een ESD vloer is niet zomaar een vloersysteem, maar een vloeroplossing die bijdraagt aan de veiligheid op de werkvloer. Het is namelijk een vloer die voorziet in een veilige afvoer van opgebouwde statische elektriciteit. Een dergelijke vloer voorkomt dat personen, producten of machines statische ontlading ontvangen. In opdracht van het bedrijf in Amsterdam hebben wij een ESD vloer aangebracht in een productieruimte. Deze vloer kent overigens een brede toepassing, zoals ook voor computerhallen net als voor operatiekamers in ziekenhuizen.

Eigenschappen ESD vloer voor bedrijf in Amsterdam

Onze ESD vloer beschikt standaard al over een aantal belangrijke eigenschappen, zoals het beschermen tegen statische elektriciteit. De antistatische eigenschappen zijn niet de enige kenmerken die van toepassing zijn op de op maat gemaakte ESD vloer voor een bedrijf in Amsterdam. Zo kenmerkt deze vloer zich ook door het stofarme en slijtvaste karakter in combinatie met onderhoudsarme eigenschappen. Bovendien is deze vloer vloeistofdicht. Dit zijn dus de basiselementen, maar wij hebben na overleg met het bedrijf in Amsterdam daar nog een belangrijke eigenschap aan toegevoegd. De ESD vloer is namelijk met antislip zones uitgevoerd om de veiligheid op de werkvloer extra te verhogen.

Uiteraard op maat gemaakt

De ESD vloer is door ons uiteraard geheel op maat gemaakt voor het bedrijf in Amsterdam. Daarbij hebben wij met allerlei factoren rekening gehouden en daar is als eerste een passende offerte uit voort gekomen. De transparante prijsopgave is geaccepteerd door het betreffende bedrijf, waarin onder meer met de volgende aspecten rekening is gehouden. De indeling en de oppervlakte van de ruimte zijn meegenomen net als de locatie en de ondergrond. Ook hebben wij in kaart gebracht welke werkzaamheden er op de werkvloer plaatsvinden.

Beoordeling vloerbelasting

De bedrijfsactiviteiten in de ruimte zijn belangrijk voor de vloerkeuze en toevoeging van extra eigenschappen. Bijvoorbeeld met betrekking tot de belasting van de vloer met rollend materieel, opslag en machines. Daarnaast is gekeken naar de zones in de ruimte waar de statische geleiding het meeste aanwezig was. Ook is er rekening gehouden met de plannen voor de toekomst van het bedrijf om indien nodig daar alvast op te anticiperen met de realisatie van een ESD vloer.

Voldoet aan alle normen

Het aanbrengen van een ESD vloer is in verband met de veiligheid werk voor specialisten, zoals G-vloeren. Onze ESD vloeren voldoen wat dat betreft aan de normen die eraan gesteld worden. Denk daarbij aan de NEN-normen en IEC-normen. De aarding dient wat dat betreft plaats te vinden met bijvoorbeeld koperstrips en voor de primer geldt eveneens dat deze elektriciteit dient te geleiden. Het bedrijf in Amsterdam is naar ons toegekomen, omdat wij nu eenmaal zeer ervaren zijn in de uitvoering en plaatsing van ESD vloeren. Bovendien zijn wij in Amsterdam gevestigd en was een bezoek aan onze showroom zo gepland. Wij zijn samen met het bedrijf tevreden over het uitstekende resultaat van dit succesvol afgeronde project.