Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer kortingen

Gietvloer collectiviteitskorting

G-vloeren biedt particulieren in 2017 de mogelijkheid om gietvloeren collectief in te kopen. U kunt een samenwerking aangaan met uw buren om aantrekkelijke m2 prijzen te bedingen. Hoe meer m2 gietvloer u collectief afneemt, hoe lager de m2 prijs. Dit geldt voor zowel ons polyurethaan assortiment als onze woonbeton vloeren. Met deze actie bieden wij particulieren dezelfde voordelen die wij aannemersbedrijven bieden en dat kan behoorlijk schelen in de portemonnee!

Kortingen op PU gietvloeren en woonbetonvloeren van maar liefst 15%

Gietvloeren worden door veel particuliere woningbezitters nog steeds als iets ‘exclusiefs’ ervaren. Veelal kiest men nog steeds voor vloertegels in de badkamer, vooral ook omdat men weinig ervaring heeft met gietvloeren. Ook de prijs voor het aanleggen van kleinere vloeroppervlakten valt soms tegen. Maar als men daarna de levensduur van een gietvloer beschouwt en het gemak van het onderhoud, dan wordt alles weer een stuk aantrekkelijker.

Bovendien ziet men door de vele aanbieders vaak de bomen door het bos niet meer. Hoeveel moet een gietvloer nou echt kosten en welke mogelijkheden zijn er? Bij G-vloeren kunt u terecht voor al uw vragen over allerlei soorten toepassingen van kunststofgebonden vloeren. De kortingen die u kunt bedingen als u collectief inkoopt, kunnen oplopen tot maar liefst 15%.

Vooral bij nieuw te bouwen woningen kan eenvoudig een hoogwaardige gietvloer worden gelegd

Nieuwbouwprojecten hebben één groot voordeel, de vloerafwerking kan tijdens de bouw gelijk worden meegenomen. U woning is daardoor gelijk klaar voor gebruik. Collectief inkopen met andere woningbezitters kan op deze manier gewoon ook hele praktische voordelen bieden. U hoeft ruimtes niet vrij te maken, u hoeft geen meubilair te verhuizen of op te slaan, na de ruwbouw kan gelijk worden begonnen met de aanleg van de gietvloer.

Profiteer van onze hoge collectiviteitskortingen op ons gehele gietvloerassortiment! Onze kortingsactie loopt heel 2017 door.