Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

  Gietvloer ervaring

  Bekijk de gietvloer ervaringen van onze klanten

  Wilt u weten wat anderen over onze gietvloeren denken? Volg de links op deze pagina (of de link hier toevoegen) en kom te weten waarom G-vloeren het beste alternatief is voor de professionele applicatie van allerlei soorten gietvloeren. Wij hebben diverse klanten gevraagd of ze hun gietvloer ervaringen aan ons konden doorgeven. Tijdens de oriëntatiefase en na de oplevering. Zo komen wij als professioneel gietvloerbedrijf niet alleen te weten wat onze klanten van onze producten vinden, maar kunt u zelf als u op zoek bent naar een gietvloerproduct, de ervaringen van anderen meenemen in uw beslissing. Al deze gietvloer ervaringen zijn door onze klanten zelf genoteerd. Het betreffen niet alleen verhalen over de kwaliteit en prijs van het desbetreffende product, maar ook verhalen over onderhoud en allerlei andere zaken die direct te maken hebben met onze producten.

  Productkeuze en gietvloer ervaringen van particulieren

  Onze klanten kiezen voor een type gietvloer voor allerlei redenen. Soms is het een kwestie van smaak en soms kiezen mensen voor een gietvloer vanwege functionele overwegingen. Zo kiest iedereen zijn eigen weg om tot een goede keuze te komen. Een professioneel gietvloerbedrijf moet er voor zorgen dat die keuze weloverwogen wordt genomen. Het geven van transparante en heldere informatie is daarbij dus erg belangrijk. Nog een reden dus om gietvloer ervaringen van onze klanten op onze site weer te geven. Zo kunt u zelf lezen waarom er voor een bepaalde gietvloer is gekozen en welke overwegingen daarbij een rol spelen.

  Gietvloer ervaringen van ondernemers

  G-vloeren levert al jaren hoogwaardige gietvloeren aan particulieren, MKB-ers en retailers. Bent u als ondernemer of winkelier op zoek naar een professioneel gietvloerbedrijf? Kijk dan ook eens naar de gietvloer ervaringen van ondernemers die G-vloeren hebben ingehuurd voor de aanleg van een gietvloer in fabricageruimten, productiecentra, verkoopruimten of showrooms. Misschien wilt u uw keuze niet alleen laten afhangen van de referenties die wij u hebben gestuurd maar zoekt u ook naar een persoonlijk verhaal waaruit blijkt dat G-vloeren professioneel en klantvriendelijk te werk gaat. Naast het bekijken van deze gietvloer ervaringen en het lezen van onze referenties kunt u ook eens langskomen in onze showroom voor een volledig overzicht van de gietvloerproducten die G-vloeren voor u kan leveren.

G-vloeren Nieuws

28 juni 2019

G-vloeren creëert moderne gietvloer in oud huis

G-vloeren heeft onlangs weer eens de specialiteit bewezen met het omtoveren van een oude woning tot een schitterend paleis. In elk geval voor wat betreft de basis met het creëren van een moderne gietvloer in een oud huis.

lees meer
28 juni 2019

G-vloeren renoveert regelmatig oude gietvloeren

Er komt steeds meer vraag naar het renoveren van oude gietvloeren en daar is G-vloeren als specialist de beste in. Daarom stijgt de vraag bij ons ook naar de renovatie van oude gietvloeren.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike