Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer nieuwbouwwijk Geins in Amsterdam

Gietvloer in nieuwbouw GEINS Amsterdam

Het nieuwbouwproject GEINS in Amsterdam krijgt vorm op een mooie plek in een groene en levendige omgeving. Er komen in totaal twee blokken met bebouwing op deze leuke woonlocatie in de buurt Gein aan het Vreeswijkpad in Amsterdam-Zuidoost.

Naast appartementen is er ruimte voor grondgebonden woningen. De binnentuin voor gemeenschappelijk gebruik vormt het hart van de in totaal 135 koopwoningen. Er is ruimte voor iedereen van jong tot oud en van starters tot doorstromers. Ziet u zichzelf al wonen in nieuwbouw GEINS in Amsterdam? Fantaseer dan ook alvast over de inrichting en bedenk hoe fantastisch het is om in uw nieuwe woning een fantastische gietvloer te hebben liggen.

Leverancier gietvloeren voor nieuwbouw GEINS

G-vloeren is in Amsterdam gevestigd en dé specialist om als leverancier van gietvloeren voor nieuwbouw in GEINS op te treden. Wij komen met ons brede aanbod van gietvloeren tegemoet aan allerlei wensen op het gebied van design, stijl, sfeer en kleur. Strakke PU gietvloeren zijn bijvoorbeeld perfect om in vrijwel alle ruimtes van uw nieuwbouwappartement aan te brengen. Het naadloze design staat daarbij garant voor een moderne look een verbindende eenheid. Wilt u in uw woning in GEINS voorzien van een luxe chique stijl? Woonbeton is daar uitermate geschikt voor, maar dat geldt eveneens voor onze betonlook vloeren.

Wanneer is het tijd om een vloer uit te kiezen?

Het is nooit te vroeg om een mooie gietvloer uit te kiezen bij G-vloeren. Op het moment dat u de gelukkige toekomstige bewoner van een appartement of woning in GEINS bent, is het al mogelijk om bij ons een gietvloer op maat samen te laten stellen. Wij houden uiteraard rekening met het bouwproces en informeren u uitgebreid over het verloop van het traject. Bijvoorbeeld ten aanzien van de periode van uitvoering, waarbij de exacte datum op een later moment in het traject is vast te stellen.

Gietvloer als basis voor verdere inspiratie

Als u al vroeg in de bouwfase een keuze maakt voor een van onze gietvloeren is dat in elk geval al geregeld. Dat voorziet bovendien in de gelegenheid om alvast verder te denken over de inrichting van de rest van het toekomstige interieur. De gietvloer vormt dan qua design en kleur de basis en u heeft alle tijd om verdere inspiratie op te doen voor de inrichting. Denkt u dat het toch nog te vroeg is om een keuze te maken? Neem dan toch vooral contact op met G-vloeren, want het is nooit te vroeg om inspiratie op te doen.