Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor Bajeskwartier Amsterdam

Gietvloeren voor nieuwbouwcomplex Bajeskwartier Amsterdam

Het Bajeskwartier in Amsterdam wordt een stadswijk met een combinatie van huurwoningen en koopwoningen. Op de plek waar de nieuwe wijk komt, stond voorheen de Bijlmerbajes ofwel de Penitentiaire Inrichting Amsterdam Overamstel.

De bajes heeft plaatsgemaakt voor de stadswijk van de toekomst. De bouw van de nieuwe wijk betekent dat er allerlei partijen bij betrokken zijn. Niet alleen de bouwers van de woningen, maar bijvoorbeeld ook G-vloeren als leverancier van gietvloeren voor het Bajeskwartier in Amsterdam.

Leverancier gietvloeren voor Bajeskwartier in Amsterdam

G-vloeren is al lange tijd actief op de markt van nieuwbouwprojecten in Amsterdam om naar wens van toekomstige bewoners gietvloeren te plaatsen. Een van de voordelen is dat wij over een riante showroom beschikken in Amsterdam. Dat is een plek waar toekomstige bewoners van het Bajeskwartier in Amsterdam volop inspiratie op kunnen doen. Het is tevens een plek waar wij iedereen van professioneel advies voorzien. Het advies komt niet louter voort uit onze expertise om gietvloeren in nieuwbouwwoningen aan te brengen. Wij baseren ons advies namelijk ook op de wensen van de mensen om tot ultiem maatwerk te komen.

Woningen in Bajeskwartier en gietvloeren: een perfecte match

Het duurt nog even voordat de eerste woningen in Bajeskwartier klaar zijn voor bewoning. De bouw moet zelfs nog beginnen. Het is echter nu al zo dat er sprake is van een perfecte match als het gaat om de toekomstige woningen in Bajeskwartier en de gietvloeren. In deze wijk staat modern stedelijk wonen voorop en daar zijn de woningen uiteraard op afgestemd. Deze lijn is door te zetten in de woningen, waar gietvloeren de basis vormen voor modern wonen. Gietvloeren zijn nu eenmaal een van de modernste vloeren die op elk gebied aantrekkelijk zijn. Naast de moderne en ruimtelijke look die onder meer te danken is aan het gegeven dat het een vloer is zonder naden, zijn gietvloeren comfortabel, warm, strak en hygiënisch. Daaraan toe te voegen zijn de onderhoudsarme, slijtvaste en vloeistofdichte eigenschappen.

Nu alvast nadenken over de inrichting

Als je plannen hebt om in de toekomst een van de nieuwe bewoners van stadswijk Bajeskwartier in Amsterdam te zijn dan heb je ook alvast de mogelijkheid om na te denken over de inrichting. Houd daarom G-vloeren in gedachten als dé leverancier in gietvloeren voor het Bajeskwartier in Amsterdam. Als het eenmaal zover is, neem dan gerust in een vroeg stadium al contact met ons op.