Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloeren voor Cartesius in Utrecht

Nieuwbouw Cartesius in Utrecht: dynamische balans met gietvloer

Cartesius in Utrecht is een prestigieus nieuwbouwproject dat dynamisch leven in de groene en duurzame stadswijk in balans brengt. De nieuwe wijk die de komende jaren steeds meer vorm krijgt, kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel groen. In het midden van de wijk komt een groot park en er is plek voor moestuinen tussen de wooncomplexen. Bovendien komt er groen aan de gevels en is er dus alle ruimte voor de natuur. De dynamische balans die overigens gebaseerd is op de Blue Zones theorie is door u ook binnen te creëren met een gietvloer van G-vloeren.

Gietvloer geschikt voor elke woning in Cartesius

Er komen in de nieuwe woonwijk Cartesius meer dan 2.800 woningen op een perfecte locatie. De duurzame en groene wijk komt nabij het centrum te liggen, maar ook naast het station Zuilen en tegenover het Werkspoorkwartier. De eerste 178 woningen komen binnenkort al in de verkoop en daarna volgen in etappes nog veel meer woningen. Elk soort woning in Cartesius is geschikt om een moderne en duurzame gietvloer in te laten plaatsen.

Verbinding en eenheid met gietvloeren

Bent u straks een van de eerste nieuwe bewoners en wilt u de dynamische balans van buiten ook binnen ervaren? Een gietvloer heeft alle elementen in zich om het thuis zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Cartesius wordt een woonwijk met verbinding, niet alleen in praktisch opzicht, maar ook qua esthetiek. Een gietvloer brengt verbinding in uw nieuwe woning en creëert eenheid met een naadloos geheel in alle ruimtes.

Variatie in type woningen en gietvloeren

Er komt qua type woningen veel variatie in de woonwijk Cartesius in Utrecht en deze variatie is er ook in gietvloeren. Het aanbod met woningen varieert van moderne appartementen tot comfortabele gezinswoningen en van penthouses tot tussenwoningen. De gietvloeren in ons assortiment bieden een ruime keuze om perfect aan te sluiten bij de beoogde woonstijl in uw nieuwe woning. Het is bijvoorbeeld onder meer mogelijk om een PU gietvloer te laten plaatsen in een kleur naar keuze. Wilt u liever een stoere en robuuste look in huis? Kijk dan eens bij de opties voor woonbeton. Het is uiteraard ook mogelijk om u in onze showroom te laten inspireren en advies te krijgen bij het maken van een keuze voor een van de gietvloeren.

Nu al keuzes maken?

Het lijkt misschien wat vroeg om nu al een keuze te maken voor een gietvloer als de bouw nog niet eens is gestart. Toch willen wij u graag nu alvast informeren over de mogelijkheden die er zijn. Het is namelijk nooit te vroeg om u te laten inspireren en advies te krijgen over gietvloeren. Er komt straks nog veel meer op u af tijdens het bouwen van de nieuwe woning in Cartesius, zoals de indeling en stijl van het interieur. Door met de keuze voor een gietvloer te beginnen, legt u een basis waarop straks verder te bouwen is om uw interieur geheel naar uw smaak in te richten. Neem dan ook gerust contact op met G-vloeren, zelfs als de opleverdatum nog ver in de toekomst ligt.