Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

  Sneeuwwitte Gietvloer

  Witte Gietvloer

  G-vloeren heeft de ideale witte gietvloer genaamd Snow White. Een prachtige lichte vloer die uw ruimte vergroot en verheldert. Wilt u een strak, fris en modern uiterlijk maar toch warmte en onderhoudsgemak? Wij adviseren u graag over de exclusieve kleurcombinaties die bij witte gietvloeren het ideale contrast geven. Het is zeer belangrijk dat er met alifatische grondstoffen worden gewerkt. Dit bepaalt namelijk de UV bestendigheid van de vloer. Een witte gietvloer is erg gevoelig voor UV licht, met onze alifatische polyurethaan gietvloer blijft een witte gietvloer ook echt wit. Het mooie van een witte gietvloer is dat het altijd een mooi contrast geeft met taupe of warme grijs tinten. Hiermee kunt u altijd een warme basis creëren.

  Witte gietvloer in bloei

  Onlangs hebben wij een prachtige woning opgeleverd te Laren. Wij hebben hier 135 m2 witte gietvloer en 90 m2 witte Design Wall geleverd. In combinatie hebben we ook nog onze G-1 vloerverwarming geïnstalleerd. Deze combinatie gaf direct een prachtig wit en fris uiterlijk maar ook comfortabel door de vloerverwarming. Onze klanten hebben gekozen voor een compleet wit interieur waardoor het een naadloze eenheid is geworden.

  Voordelen witte gietvloer


  • 100% alifatisch (kleurecht)
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Fris en licht uiterlijk
  • Maakt een kleine ruimte groter
  • Allergie vrij
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Naadloos
  • Ideaal in combinatie met vloerverwarming

G-vloeren Nieuws

28 juni 2019

G-vloeren creëert moderne gietvloer in oud huis

G-vloeren heeft onlangs weer eens de specialiteit bewezen met het omtoveren van een oude woning tot een schitterend paleis. In elk geval voor wat betreft de basis met het creëren van een moderne gietvloer in een oud huis.

lees meer
28 juni 2019

G-vloeren renoveert regelmatig oude gietvloeren

Er komt steeds meer vraag naar het renoveren van oude gietvloeren en daar is G-vloeren als specialist de beste in. Daarom stijgt de vraag bij ons ook naar de renovatie van oude gietvloeren.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike