Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Woonbeton interieurdesign

Van saai naar spectaculair: Hoe woonbeton een unieke twist geeft aan interieurdesign

Er zijn enorm veel vloeren die het verschil maken in het interieur, maar woonbeton doet dat nog net even meer. Het bijzondere is dat deze vloer uw woonstijl op een sublieme manier tot leven brengt. Daar waar eens een saaie vloer lag, zorgt woonbeton voor een spectaculaire look. Uw interieur komt tot leven. De twist zit verborgen in het design en kleur, waarbij woonbeton is aan te passen naar uiteenlopende woonstijlen.

Robuuste twist: stoere en industriële interieurs

De robuuste twist van woonbeton is het meest herkenbaar, want de industriële woonstijl heeft daar de basis voor gelegd. In een dergelijk interieur ligt de nadruk op het gebruik van authentieke en stoere materialen, zoals hout, staal en glas. Een natuurlijke look is te benadrukken door woonbeton in het interieur te plaatsen. Daarbij zorgt de unieke twist voor een levendig patroon.

Elegante twist met voor high-end vloer

Het mooie van woonbeton is dat er met betrekking tot interieurdesign ook een andere twist in uitstraling aan is mee te geven. Een elegant design is bijvoorbeeld perfect om te realiseren in een stijlvolle en luxe woonomgeving. De twist van woonbeton is in dit geval op een subtiele manier aan te brengen, zodat de elegantie het verschil maakt.

Twist met natuurlijke look

Heeft u een voorkeur voor interieurdesign op basis van natuurlijke materialen die warmte en gezelligheid met zich meebrengen? In dat geval is woonbeton zo samen te stellen met de nadruk op het creëren van een natuurlijke look. Laat u zich vooral inspireren door de vele voorbeelden van woonbeton met een ruime keuze uit kleuren.

Wat zorgt voor de twist?

Een luxe en elegant interieurdesign of een robuuste industriële look zijn zomaar twee voorbeelden van woonstijlen waar woonbeton naadloos in past. De unieke twist van woonbeton, dat een saaie basis omtovert tot een spectaculair levendig design, ontstaat tijdens het aanbrengproces. Dit gebeurt door de vloer te polijsten.

Geheim van polijsten

De afwerkingstechniek is bepalend voor de levendige twist. Na het aanbrengen van de hechtlagen volgt de daadwerkelijke vloer. Nu ligt er woonbeton, maar is het nog nodig om polijsten als afwerkingstechniek toe te passen. Dit is het moment, waarop u pas ziet dat het uiterlijk een ware metamorfose ondergaat. Het egale karakter vormt de basis, maar door het oppervlak te polijsten, krijgt de kleur meer diepgang en ziet u de verwevenheid van het gewenste patroon ontstaan.

Kleur maakt extra verschil

U heeft de mogelijkheid om een eigen twist te geven aan het uiterlijk van woonbeton in uw woning. Kleur maakt extra het verschil, waarbij de mate van levendigheid naar wens te realiseren is. Er zijn standaard kleurtinten beschikbaar, waarbij de natuurlijke kleur van beton het populairst is. In aanvulling daarop bieden wij de gelegenheid om het kleurdesign naar eigen inzicht vorm te geven. Daarmee maakt u de vloer extra onderscheidend en uniek. Het staat bijvoorbeeld in een Scandinavisch interieur net als in een landelijke inrichting mooi om voor woonbeton in een natureltint te kiezen. Er is wat dat betreft altijd een ideale match beschikbaar op basis van uw wensen voor interieurdesign.