Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloeren voor Nieuwbouw Broek Noord

Verrijk je woongenot in Broek Noord met een eigentijdse gietvloer: ontspannen wonen in van prachtig groen landschap

Wonen op een unieke locatie in Hengelo, in een kleinschalige buurt en in een schitterend landschap. Dat is straks werkelijkheid voor de nieuwe bewoners in Broek Noord, waar meer dan zeventig woningen in diverse uitvoeringen komen. De woningen komen Aan het Pad, waar een tuinpad door de woonbuurt voor verbinding zorgt. Het landschap krijgt op een natuurlijke wijze vorm met beperkt verharde wegen. Hier is het fantastisch wonen en uw woonplezier is in huis te vergroten door voor een eigentijdse gietvloer te kiezen.

Woonbuurt met vier zones

Broek Noord in Hengelo krijgt vier zones met Het Pad centraal gelegen in de buurt, waar woningen met veranda’s komen. Aan de rand in het noorden van de wijk verrijst de zone De Bijenkorf met statige architectuur. De Duizendpoot verschijnt aan de andere kant van de kleinschalige woonbuurt en voorziet in vrije kavels met vrijstaande woningen. De entree van Broek Noord krijgt vorm in het poortgebouw in de zone De Sprinkhaan, waar het slingerende tuinpad begint.

Woningen met natuurlijk karakter

De meer dan zeventig woningen in de nieuwe woonbuurt in Hengelo krijgen een natuurlijk karakter en zorgen voor verbinding met het landschap. Bijvoorbeeld door riante raampartijen onderdeel te laten zijn van de woningen. Hierdoor is binnen direct verbonden met buiten. Ook zijn er woningen met een veranda, terrassen of andere buitenruimte om in verbinding met de natuur te staan.

Duurzaam wonen in Broek Noord

Er is bij het ontwerpen van de woningen in Broek Noord rekening gehouden met het natuurlijke karakter, het landschap en met duurzaamheid. Daarom krijgen de woningen onder meer een uitstekend isolerend vermogen, maar is er ook sprake van verwarming zonder van gas gebruik te maken. Bovendien is er in vloerverwarming voorzien net als in ventilatie om een optimaal binnenklimaat te realiseren. Verder is er volop ruimte voor zonnepanelen om van een duurzame energiebron gebruik te maken. In het kader van klimaatbeheersing is er in de omgeving ruimte voor groen voorzien. Bijvoorbeeld om door middel van opvang van regen een positieve invloed uit te oefenen op het ecosysteem. Daarom komen er in de buurt zowel struiken als gras en bomen.

Woongenot in huis

Het is natuurlijk ideaal dat er een kleinschalige woonbuurt komt dat onderdeel is van een landschap en waar duurzaamheid centraal staat. Daarnaast is het van belang om u straks thuis te voelen in uw nieuwe woning en daar fijn te wonen. Een eigentijdse gietvloer past perfect in dat plaatje en is met het design en de kleur af te stemmen op uw woonwensen. Het is bovendien een voordeel dat een gietvloer een ideale vloer is om toe te passen op vloerverwarming.

Maak het binnen net zo fijn als buiten

Maak het mooi en gezellig in uw nieuwe woning in Broek Noord en ervaar dagelijks het comfort van een eigentijds gietvloer. Daarmee vergroot u uw woongenot en is het binnen net zo fijn als buiten. G-vloeren heeft voor nieuwbouwprojecten overigens aantrekkelijke kortingen op de prijzen beschikbaar. Bijvoorbeeld als u met meerdere van uw nieuwe buren bij ons een eigentijdse gietvloer aanschaft.