Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
G-vloeren Woonbeton vloer 2023 - G-vloeren.nl

Een verstandige investering: Waarom steeds meer mensen kiezen voor woonbeton in hun huis

Een vloer zien als investering? Als het om duurzaamheid en een lange levensduur gaat, is dat zeker een belangrijk kenmerk. Het is zelfs een reden waarom steeds meer mensen de keuze maken om woonbeton in hun huis te laten aanbrengen. Daar komt bij dat de voordelen van woonbeton nog veel groter zijn en het de investering wat dat betreft dubbel en dwars waard is. U investeert bijvoorbeeld in een vloer die qua design tot de top van het high-end segment behoort. Bovendien is het comfort bijzonder fijn en aangenaam, maar daar raakt u snel aan gewend.

Woonbeton: levensduur tot 20 jaar

Woonbeton is een uitstekende investering om vele jaren van optimaal woongenot te profiteren. Dit is een vloer die zomaar tot 20 jaar meegaat en alleen daarom al een verstandige investering is te noemen. Uiteraard zijn er factoren die invloed hebben op de lengte van de levensduur. Ons woonbeton is bijvoorbeeld van een perfecte kwaliteit en dit geldt voor alle toegepaste materialen, maar ook voor de uitvoering. Dat woonbeton een lange levensduur heeft, is niet zo verwonderlijk. Het materiaal bestaat namelijk uit een samenstelling van speciaal cement, kunsthars en andere toevoegingen. Regulier beton heeft wat dat betreft een levensduur van wel 100 jaar en woonbeton is daar voor een deel van afgeleid.

Woonbeton: duurzame investering

De investering in woonbeton is ook verstandig omdat het een duurzame investering betreft. Deze vloer komt tot stand op basis van natuurlijke materialen, zoals cement en mineralen. Daarnaast is het mogelijk om deze vloer op een milieuvriendelijke wijze af te werken. Hiervoor maken wij gebruik van een milieuvriendelijke topcoating die bovendien zorgt voor het ontstaan van een slijtvaste laag. Een andere optie voor de afwerking is het aanbrengen van een waslaag. In deze tijd is het belangrijk om rekening te houden met duurzaamheid en wij dragen daar graag aan bij door duurzame vloeren met een milieuvriendelijk karakter te realiseren.

Onderhoud van woonbeton

Wilt u alles uit de verstandige investering in woonbeton halen wat erin zit? In dat geval is het belangrijk om deze vloer goed te onderhouden. Dit betekent niet dat u aan groot onderhoud vastzit, want woonbeton is juist onderhoudsvrij. Het is alleen wel belangrijk om rekening te houden met het voorkomen van krasjes. Bijvoorbeeld door de meubels in uw interieur, die u regelmatig verschuift van beschermende viltjes te voorzien. Deze bevestigt u onder meer onder de poten van de eetkamerstoelen. Daarnaast is het aan te raden om bij de entree van uw woning een schoonloopmat neer te leggen. Deze deurmat heeft als voordeel dat u geen steentjes, zand of ander vuil naar binnen loopt. Verder bestaat het onderhoud van woonbeton vooral uit de normale schoonmaak van een gladde vloer, zoals periodiek stofzuigen.

Overweldigend design en topcomfort

Het is gelet op het grote comfort en het aansprekende design ook om esthetische redenen een verstandige investering als u voor woonbeton kiest. De levendigheid van deze vloer verveelt nooit en woonbeton is in dat opzicht een aanwinst voor uw interieur. Wilt u meer weten? Maak een afspraak en bezoek ons in de showroom om u te laten inspireren en te adviseren.