Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Industrievloer

Een ideale industrievloer is een gegoten industrievloer van kunststof of epoxy. Een gegoten industrievloer is stootvast, heeft een lange levensduur en is onderhoudsvriendelijk.

Een epoxy industrievloer is glad en naadloos en dus eenvoudig schoon te houden. Doordat het materiaal poriënvrij is, dringen in een gegoten industrievloer geen vloeistoffen door. Ook vuil en stof krijgen geen kans.

Zuurbestendige industrievloer soms noodzakelijk

In bedrijven waar wordt gewerkt met chemicaliën of andere schadelijke stoffen, is het belangrijk dat de industrievloer hierdoor niet wordt aangetast.
De gegoten industrievloer is uitermate goed bestand tegen zuren en de perfecte industrievloer voor deze sector. Omdat het materiaal sterker is dan beton, kan de kunststof gietvloer uitstekend tegen zware belasting.

Industrievloer uitvoerbaar in hoogglans of mat

Bij G-vloeren vindt u ongetwijfeld de perfecte industrievloer voor uw bedrijf. U hebt de keuze uit verschillende uitvoeringen en uit talloze kleuren of kleurcombinaties.

De epoxy industrievloer kan in hoogglans worden geleverd, maar ook worden afgewerkt met een laklaag tot een mat uiterlijk. Voor advies over uw industrievloer gaat u naar www.g-vloeren.nl.

Wilt u meer weten over onze prachtige industrievloer

Meer informatie over onze industrievloer vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl.

Onze showroom met een uitgebreide collectie vloeren kunt u op afspraak bezoeken. Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een epoxy coatingvloer, vloerverwarming, kunststofvloeren, betonlook vloer, siergrind, grindvloeren en vele andere vloeren voor professioneel en particulier gebruik.

Kantoorvloer

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike