Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Keukenvloer

Een keukenvloer moet hygiënisch, slijtvast en eenvoudig schoon te houden zijn. Met een keukenvloer van G-vloeren weet u zeker dat u een vloer aanschaft die aan deze eisen voldoet. Onze keukenvloeren zijn ontwikkeld voor de industriële keuken, maar ze zijn ook zeker geschikt als keukenvloer in uw woning.

  • HACCP gecertificeerd
  • Naadloos en duurzaam
  • Veilig en brandwerend
  • Kras- en slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Stof- en allergievrij
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in alle kleuren

Interesse in een hoge kwaliteit keukenvloer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

De keukenvloer verdient een specialist

G-vloeren biedt een ruime keuze uit gietvloeren en verschillende soorten afwerkingen voor de ideale keukenvloer. Een antislip keukenvloer is geen overbodige luxe.

Voor woongebruik is een gietvloer op basis van alifatisch polyurethaan (PU) een goede oplossing. Deze poriëndichte gietvloer beschermt uw keukenvloer tegen vocht en vuil. Uw keukenvloer is met dit type kunsthars ook beschermd tegen verkleuring.

Vele mogelijkheden voor een unieke keukenvloer

Met een gegoten keukenvloer heeft u de keuze uit verschillende materialen voor het creëren van een strak of juist warm eindresultaat. Vele kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk. Samengevat is een gegoten keukenvloer flexibel in onderhoud én design.

Onze keukenvloer specialisten helpen u graag verder met de samenstelling van uw keukenvloer.

Hulp nodig bij uw keuze? Bel dan een van onze specialisten via 020 846 36 94

Welke vloer is geschikt voor een keuken?

Voor een keukenvloer kunt u het beste kiezen voor een professionele EP gietvloer, een EP vloercoating of een EP troffelvloer.

EP gietvloer

De epoxy (EP) gietvloer is gemaakt van een kunststof polymeer. De samenstelling van de vloer zorgt ervoor dat deze bestand is tegen allerlei chemicaliën en andere vloeistoffen. Dit maakt de EP gietvloer zeer geschikt voor gebruik in een (professionele) keuken. Een EP gietvloer is beschikbaar vanaf € 35,- per vierkante meter.

EP troffelvloer

De troffelvloer is van oorsprong een industriële vloer. Tegenwoordig wordt de vloer steeds meer toegepast in woningen en professionele keukens. De vloer is opgebouwd uit fijngemalen grind- en kwartskorrels. Dit maakt de vloer ijzersterk en vloeistofdicht. Een troffelvloer is in aanschaf iets duurder dan de EP gietvloer.

EP vloercoating

Een vloercoating wordt over een bestaande vloer aangebracht. De coating zorgt voor een toplaag die van een vergelijkbare kwaliteit is als de EP gietvloer. De voorwaarde voor de vloercoating is wel dat er een egale ondervloer moet liggen. Indien de vloer onregelmatigheden bevat, kunt u beter kiezen voor een gietvloer. Omdat het bij een vloercoating gaat om een dunnere laag, is deze vloer in aanschaf voordeliger dan de EP gietvloer.

Een nieuwe keukenvloer in één dag

Niet alleen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en hygiëne onderscheidt de kunststof keukenvloer van G-vloeren zich. De kunststof keukenvloer van G-vloeren is sterk en slijtvast en wordt volledig op basis van uw individuele wensen en eisen gemaakt. U heeft recht op de maatwerk kunststof keukenvloer die bij u past. Voor het appliceren van een nieuwe kunststof keukenvloer hebben wij bij G-vloeren slechts één dag nodig. U hoeft dus geen omzet mis te lopen. Indien gewenst is het zelfs mogelijk om de applicatie van de kunststof keukenvloer in de vakantieperiode of ’s avonds te laten plaatsvinden. Onze technische adviseurs helpen u graag om voor u een geschikte datum te plannen.

De gebruiksvriendelijkste keukenvloer van Nederland

Het behoeft geen betoog dat bij het uitzoeken van een duurzame keukenvloer gebruiksgemak en hygiëne een belangrijke rol spelen. Zeker als het een keukenvloer voor een bedrijfskeuken of restaurant betreft, want de voedsel- en warenautoriteit stelt terecht hoge eisen aan een keukenvloer. U bent per slot van rekening bezig met het bereiden van voedsel voor grote groepen mensen en die moeten er van op aan kunnen dat dit op een hygiënische en verantwoorde wijze gebeurt. De kunststof keukenvloer van G-vloeren is voor professionele keukens een uitkomst en onderscheidt zich in meerdere opzichten.

De keukenvloer die voldoet aan alle praktische en technische eisen

De hoge kwaliteit kunststof keukenvloer van G-vloeren is ontwikkeld door onze research & development afdeling op basis van jarenlange ervaring. Het zal u dan ook niet verbazen dat met alle praktische en technische aspecten rekening is gehouden tijdens de ontwikkeling van onze kunststof keukenvloer. En met veel succes. G-vloeren beschikt inmiddels over een duurzame HACCP gecertificeerde kunststof keukenvloer die wellicht de gebruiksvriendelijkste keukenvloer van Nederland genoemd mag worden. De keukenvloer is heel eenvoudig schoon te maken, omdat de kunststof keukenvloer van G-vloeren naadloos en vloeistofdicht is. Bacteriën, stof en vuil krijgen hierdoor geen kans.

Keukenvloeren bekijken in onze showroom

Alle keukenvloeren van G-vloeren zijn te bekijken in onze showroom in Amsterdam. Maak een afspraak om de showroom te bezoeken. Onze adviseurs helpen u graag aan de perfecte vloer voor uw keuken. U kunt een afspraak inplannen via 020 – 846 36 94 of info@g-vloeren.nl

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike