Vloercoating aanbrengen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Vloercoating aanbrengen: professioneel voor perfect resultaat

Vloercoating aanbrengen op een ondervloer gebeurt aan de hand van een stappenplan. Om een perfect resultaat neer te zetten, is het belangrijk dat professionals vloercoating aanbrengen. Uiteraard beschikt het applicatieteam van G-vloeren over de expertise die daarvoor nodig is. Het gaat daarbij niet uitsluitend om de kennis en ervaring van het aanbrengen van de vloercoating. Er komt namelijk ook de nodige voorbereiding bij kijken betreffende de ondergrond. Wij nemen u graag mee in het proces van vloercoating aanbrengen, zodat u weet waar u rekening mee kan houden.

Voorbereidende werkzaamheden

De voorbereidende werkzaamheden zijn van groot belang, omdat deze invloed hebben op het uiteindelijke resultaat. Daarom kijken wij eerst naar de ondergrond om deze met een deskundig oog te beoordelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat er bobbels in de ondervloer zitten of dat er putjes of scheuren in te zien zijn. De ondergrond kan ook ruw zijn of misschien wel helemaal vlak. De beoordeling van de ondervloer vormt de basis om al dan niet eerst herstelwerkzaamheden uit te voeren. Vloercoating aanbrengen betekent namelijk dat er een hele dunne laag op de ondergrond komt. Door deze dunne laag zijn oneffenheden zichtbaar als deze niet zijn hersteld. Na afronding van de voorbereidende werkzaamheden met eventuele reparatie van de ondervloer komt er eerst een primer op.

Primer voor vloercoating aanbrengen

Een goede hechting is van wezenlijk belang om de vloercoating een lange levensduur te garanderen. Voor de vloercoating aanbrengen, is het daarom belangrijk dat er eerst een primer op de ondergrond komt. Deze primer dient als hechtingsmiddel, maar voorziet eveneens in een verstevigende functie van de vloer. Bovendien trekt de primer in het oppervlak en dat voorkomt het opzuigen van de coating. Overigens dient in alle gevallen de ondervloer droog te zijn net als helemaal schoon en vetvrij. Indien dat niet het geval is, functioneert het hechtingsmiddel van de primer bijvoorbeeld niet.

Vloercoating aanbrengen

Na het drogen van de primer is het mogelijk de vloercoating aan te brengen. Uiteraard zorgt ons applicatieteam voor het eventuele afplakken van plinten of roosters. Daarmee voorkomen wij dat de vloercoating tijdens het aanbrengen op niet gewenste plekken terechtkomt. De epoxy vloercoating bestaat uit twee componenten. Het applicatieteam mengt deze twee componenten zorgvuldig en begint daarna bij de randen met vloercoating aanbrengen. Het aanbrengen van de vloercoating gebeurt met een handige roller. Hiermee is de epoxy namelijk op een efficiënte manier en in gelijkmatige hoeveelheid uit te rollen over het oppervlak. Het narollen maakt een belangrijk onderdeel uit van het proces. Daarmee trekt ons applicatieteam de banen strak en ontstaat er een perfect vlak geheel. Een tweede laag coating is aan te brengen nadat de eerste laag is uitgehard. 

Vloercoating aanbrengen op basis van maatwerk

Het aanbrengproces is hier globaal beschreven, maar bij vloercoating aanbrengen is er uiteraard sprake van maatwerk. Dat betekent dat het ook mogelijk is om met meerdere kleuren te werken, belijning aan te brengen of een bedrijfslogo op te nemen. Hierbij gaat het in het aanbrengproces om nauwkeurige en gedetailleerde werkzaamheden. Mocht u daar meer over willen weten, neem dan contact op met G-vloeren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten