Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Woonbeton Den Haag

Haagse ondernemers en woningbezitters profiteren van de woonbeton prijzen van G-vloeren BV

Op zoek naar duurzaam woonbeton maar u wilt niet de hoofdprijs betalen? Winkeliers, ondernemers en woningbezitters profiteren al ruim een decennium van onze vaste lage woonbetonprijzen en aantrekkelijke garantievoorwaarden op kleurstabiliteit en opleveringstijd!

Oh Oh Den Haag….u betaalt nog steeds teveel voor uw cementgebonden gietvloerproducten!! Profiteer van ons enorme aanbod kleuren en onze vaste lage m2 prijzen voor vloeroppervlakten vanaf 200m2!

Vraag direct uw gratis offerte aan

Of bel één van onze specialisten via 020 846 36 94

Kortingen op ons complete woonbeton assortiment voor nieuwbouwprojecten, showrooms en bedrijfsruimten in Den Haag

Vanaf 200 m2 kunnen wij u al korting bieden op ons volledige assortiment cementgebonden woonbetonvloeren. Onze technische adviseurs komen graag bij u langs in de regio Den Haag om een project te bespreken of een bestaande vloer te inspecteren. Na afloop krijgt u van ons binnen 72 uur een heldere offerte waarin alle facetten rondom de uitvoering van uw woonbetonvloer staan vermeld! Bovendien profiteert u van onze handige trajectmanagementcontrole zodat de uitvoering van uw woonbetonvloer elke dag goed wordt gemonitord. Vaste opleveringstermijnen zijn ook wat waard!

Waarom woonbeton?

Woonbeton is een cementgebonden vloerafwerking die met behulp van kunststof hulpstoffen makkelijker verwerkbaar wordt in vergelijking tot regulier beton. De pigmenten in het mengsel zorgen voor de uiteindelijke tint en de coating zorgt voor handige vochtwerende en slijtvaste eigenschappen. Woonbeton is bijzonder gemakkelijk te onderhouden en bij uitstek geschikt voor het opnemen van vloerverwarming en al het andere leidingwerk! Wij leggen woonbetonvloeren aan met diktes van 20 tot 100 mm. U kunt ons tevens inschakelen voor renovatie of inspectie van bestaande woonbetonvloeren.

Geen Haagse Harry maar gewoon een erkend woonbeton applicatiebedrijf met goed geschoold personeel

Een woonbetonvloer kost gemiddeld zo tussen de € 75,- en € 150,- per m2. Voor dat bedrag laat u natuurlijk geen ‘Haagse Harry’ opdraven die met zijn kornuiten wel eventjes een paar dagen een overall aantrekt. Het uitvoeringsteam van G-vloeren is vakkundig geschoold en werkt veilig op basis van de Arbowetgeving. Wij zijn een professioneel woonbeton applicatiebedrijf en leveren ambachtelijk uitgevoerd woonbeton van de beste kwaliteit. G-vloeren BV is aangesloten bij het Bedrijfschap Afbouw van de Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven (NOA).

Woonbeton laten aanleggen in Den Haag?

Bel met onze klantenservice via 020 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl. Binnen 24 uur krijgt u van ons antwoord.

G-vloeren BV is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Afbouwbedrijven

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike