Zandcement gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een zandcement gietvloer is te realiseren als een mooie en moderne woonvloer. Er ontstaat nogal eens verwarring over het begrip zandcement en gietvloer. Zandcement is namelijk voor verschillende doeleinden te gebruiken, zoals in de vorm van een cementdekvloer. Een dekvloer bevindt zich onder de uiteindelijke vloer die bedoeld is om op te wonen, slapen, leven of werken. Wij bedoelen met een zandcement gietvloer een compleet afgewerkte vloer als eindresultaat, waaronder zich de dekvloer bevindt.

Bestanddelen van zandcement gietvloer

De bestanddelen van een zandcement gietvloer laten zien waarom het in deze vorm als een eindvloer te beschouwen is. Een dergelijke vloer bestaat namelijk in de basis uit schoongebrand zand, zoals bij woonbeton. Daar komen andere bestanddelen bij, zoals pigmenten, mineralen en vulstoffen. Dit is een luxe, leefbare en comfortabele uitvoering van een traditioneel zandcement dekvloer, waarbij bijvoorbeeld geen kunsthars aan wordt toegevoegd. Bij een zandcement gietvloer is er sprake van een cementgebonden gietvloer met kiezelzand, speciaal cement, additieven en harsen.

Verschil zandcement gietvloer en vloeibaar zandcement

Het is nog even goed om te weten dat vloeibaar zandcement niet gelijkstaat aan een zandcement gietvloer. Bij de toepassing van vloeibaar zandcement is er weliswaar sprake van het gieten van de substantie op de vloer, maar is er nog een eindafwerking. Er is wel sprake van een eindvloer bij een zandcement gietvloer van G-vloeren. Indien er sprake is van vloeibaar zandcement dan wordt dit als alternatief gebruikt voor de traditionele zandcement dekvloer. Er zijn wel een aantal voordelen te benoemen, want vloeibaar zandcement is sneller te verwerken en de dikte is beperkter.

Naadloze eindvloer met stijlvol karakter

Een zandcement gietvloer als eindvloer is volledig naadloos en voorziet elke ruimte van een stijlvol karakter. Het comfort is bovendien fantastisch, waarbij het naar wens mogelijk is om met deze vloer zowel van vloerverwarming als vloerkoeling te profiteren. Daar leent een zandcement gietvloer zich namelijk uitstekend voor. Het stijlvolle karakter komt door de unieke structuur tot stand en de uitstraling is exclusiever en luxer te maken door rekening te houden met de kleur. Er zijn wat dat betreft door de toevoeging van pigmenten meerdere kleuropties om uiteindelijk een keuze uit te maken. Het is aan te raden om wat dat betreft voorbeelden van gietvloer kleuren te bekijken.

Prijs m2 zandcement gietvloer

De kosten van een zandcement gietvloer zijn gevarieerd, want het gaat bij het bepalen van de prijs om meer dan alleen het aantal m2. Er zijn wat dat betreft meerdere factoren te onderscheiden die de prijs bepalen. Wij raden altijd aan om voor het verkrijgen van inzicht in de kosten een offerte bij ons aan te vragen. Het is overigens zo dat zandcement gietvloeren een lange levensduur hebben.

Bezoek onze showroom

Het is uiteraard mogelijk om naar onze showroom te komen om persoonlijk advies te ontvangen en om inspiratie op te doen. Wij zijn op afspraak geopend, zodat wij alle tijd kunnen nemen om u van uitgebreid advies te voorzien. Overigens is het altijd mogelijk om te bellen voor vragen of voor meer informatie.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten