Beton Cire Antwerpen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Beton ciré in Antwerpen is uitgegroeid tot een ware trend in badkamers net als voor afwerking in de keuken. De toenemende vraag naar beton ciré in Antwerpen is bij ons merkbaar en wij zijn dan ook steeds vaker actief in deze plaats en regio. Bent u voor uw woning of bedrijf op zoek naar een specialist die beton ciré in Antwerpen aanbrengt? G-vloeren heeft de expertise in huis om uw wensen te vertalen tot een perfect resultaat. In dat opzicht leveren wij altijd maatwerk voor de afwerking met deze sierlijke betonstuc. Daarbij hanteren wij eerlijke en betaalbare prijzen voor een exclusieve afwerking op hoog niveau.

Beton ciré in Antwerpen: maak uw badkamer stijlvol en exclusief

Beton ciré in Antwerpen is onder meer populair voor toepassing in de badkamers. Bijvoorbeeld als afwerking van de complete vloer eventueel zelfs in combinatie met de wanden. De ombouw van het bad is eveneens af te werken met deze decoratieve betonstuc net als dat de inloopdouche er op een stijlvolle en exclusieve manier mee is uit te voeren. Wij maken beton ciré in Antwerpen uiteraard volledig waterdicht om uw badkamer optimaal hygiënisch te realiseren en te voorzien in eenvoud van reiniging. De afwerking gebeurt met een sealer die bovendien bescherming biedt tegen vuil dat daardoor niet in de vloer of in de wand trekt. Het is bovendien een voordeel dat deze decoratieve stuc op elk type ondergrond te realiseren is.

Waar in Antwerpen?

Wij komen met onze applicateurs overal in Antwerpen om beton ciré aan te brengen. Relatief gezien is nieuwbouw erg populair om badkamers en keukens van de decoratieve stuc te voorzien. Wij brengen echter ook beton ciré aan in bestaande badkamers als u deze wenst te renoveren, vernieuwen of verbouwen. In elk geval staan alle wijken bij ons op de lijst als werkgebied, variërend van Zurenborg tot Het Zuid en van Kiel tot Sint-Andries. Woont u in Antwerpen en kiest u voor beton ciré? Neem dan contact op met ons om vrijblijvend uw wensen te bespreken of om zonder verplichtingen een offerte aan te vragen. Wij helpen u graag op weg.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten