Beton Cire Breda

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Beton ciré in Breda laten aanbrengen? Het is verstandig om daarvoor een expert als ons voor in te schakelen. Het vereist namelijk de nodige ervaring omdat het aanbrengen van decoratieve betonstuc handmatig en op ambachtelijke wijze gebeurt. De perfectie waarmee wij dat doen is aan het resultaat te zien. Beton ciré in Breda is onder meer populair als het gaat om toepassing als wand of vloer in badkamers en als afwerking in keukens.

Beton ciré vloer in Breda: mooi in de badkamer

Beton ciré als vloer in Breda staat schitterend in elke badkamer. Het is ideaal om deze decoratieve betonstuc toe te passen als u de badkamer in uw woning in Breda wenst te renoveren. De badkamer krijgt alleen al door de vloer met deze fraaie watervaste en slijtvaste stuc uit te voeren een bijzondere stijlvolle look. De wanden zijn naar keuze op eenzelfde manier stijlvol af te werken, maar uiteraard is het ook mogelijk om voor een andere wandafwerking te kiezen. Ook voor nieuwbouw is deze afwerking direct al een bijzondere aanwinst voor uw woning.

Uitgebreide toepassing

Beton ciré is door de specifieke samenstelling van materialen voor veel meer doeleinden toe te passen dan alleen voor vloeren en wanden in badkamers. Als beton ciré specialist Breda zijn wij bijvoorbeeld ook in te schakelen voor de afwerking rondom een open haard. Of om de ombouw van het bad uit te voeren met een stijlvolle afwerking. In de keuken is beton ciré eveneens voor verschillende toepassingen geschikt, zoals in de vorm van een mooi afgewerkte keukenwand. Het betreft hier een hygiënische en watervaste afwerking en is daarom onder meer perfect voor in de keuken.

Beton ciré specialist Breda

Wij werken als beton ciré specialist overal in Breda en voeren zowel werkzaamheden uit in nieuwbouwwoningen als in renovatiewoningen. Bovendien werken wij niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven in Breda. Onze applicateurs komen overal in de gemeente, zoals in Valkenerg in het centrum net als in Biesdonk in Noord en in de jonge wijk Nieuw Wolfslaar. Neem contact op voor meer informatie of ontvang op aanvraag een vrijblijvende offerte.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten