Beton Cire Den Bosch

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Denkt u erover om beton ciré in Den Bosch in uw badkamer of keuken te laten aanbrengen? Wij zijn de expert als het gaat om het volledige proces en regelen alles van A tot Z. Wij beginnen samen met u aan het traject om eerst u wensen volledig in kaart te brengen. Daarbij krijgt u uitgebreide informatie over de volgende stappen in het proces. Ons applicatieteam is op de afgesproken datum vervolgens verantwoordelijk voor de uitvoering. Als specialist beton ciré Den Bosch geven wij de wanden en vloeren een bijzonder stijlvolle look. Uiteraard tot in de perfectie afgewerkt.

Beton ciré in Den Bosch: stijlvolle vloeren en wanden

Beton ciré voorziet in de unieke mogelijkheid om uw badkamer om te toveren tot een persoonlijke luxe wellness voorziening. Dat is nu eenmaal de uitstraling van deze decoratieve betonstuc die niet voor niets de laatste jaren enorm in populariteit is gestegen. Naar keuze zijn de wanden en vloeren van de badkamer uw woning in Den Bosch ermee uit te voeren. Zo is het evengoed mogelijk om alleen de wanden of vloeren in de badkamer van beton ciré te voorzien. Het materiaal dat uit betonstuc met verharder bestaat, combineert namelijk ook uitstekend met bijvoorbeeld tegels of andere materialen.

Slijtvast en waterdicht

Het is bij de afwerking van wanden en vloeren in de badkamer uiteraard van belang dat er sprake is van waterdicht materiaal. Daarom werken wij beton ciré waterdicht af en zijn vloeren net als wanden volledig naadloos uit te voeren. Dat maakt beton ciré voor uw woning in Den Bosch onder meer ook prima geschikt voor toepassing in de keuken. Bijvoorbeeld om een keukenwand mee af te werken met als extra voordeel dat de wand als optimaal hygiënisch is te zien.

Beton ciré specialist Den Bosch

Als beton ciré expert Den Bosch voorzien wij in een klantgerichte service en in professioneel advies. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan of kom in onze showroom langs om u te laten inspireren en adviseren. Wij werken als specialist in beton ciré in alle veertien wijken in Den Bosch, maar uiteraard ook in de regio.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten