Beton Cire Den Haag

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Beton Cire in Den Haag

Als specialist beton ciré Den Haag brengt G-vloeren in allerlei typen woningen een stijlvolle en decoratieve betonstuc aan. De vraag naar beton ciré in Den Haag neemt toe en niet in de laatste plaats omdat badkamers steeds meer luxe kennen. Het is dan ook een populaire manier om wanden en vloeren mee af te werken, maar niet alleen in badkamers, want ook in keukens is de betonstuc steeds vaker terug te zien. Wilt u uw badkamer of keuken een luxe en exclusieve basislook geven? G-vloeren staat voor u klaar.

Beton ciré voor uw badkamer in uw woning in Den Haag

Kiest u voor een stijlvolle en luxe uitvoering van wanden en/of vloeren voor uw woning in Den Haag dan profiteert u van vele voordelen. Beton ciré is niet alleen fantastisch door de weergaloze uitstraling, maar beschikt ook over andere belangrijke eigenschappen. Het is een ideale afwerking voor zogenoemde natte ruimtes, omdat wij beton ciré naadloos op het oppervlak aanbrengen. Desgewenst, nemen wij de ombouw van het bad erin mee om er een mooi geheel van te maken. De hygiëne is overigens optimaal, want er is geen kans dat er vuil in naden of voegen ontstaat. Zo kan er ook geen schimmelvorming ontstaan. Bovendien maakt het naadloze uiterlijk het ook nog eens gemakkelijk om de badkamer schoon te houden.

Watervaste betonstuc

In de badkamer is het belangrijk dat de vloer en de wanden tegen water bestand zijn. Wat dat betreft is beton ciré ideaal, want het is een watervaste betonstuc. Het naadloze uiterlijk en volkomen vlakke oppervlak maakt deze toepassing eveneens geschikt om in uw keuken in uw woning in Den Haag toe te passen. Een extra voordeel is dat in bestaande badkamers of keukens het vaak niet eens nodig is om aanwezig tegelwerk eruit te halen.

Offerte aanvragen of eerst inspiratie opdoen

Wij bieden u de keuze om direct bij ons als beton ciré specialist Den Haag een offerte aan te vragen of om eerst meer inspiratie op te doen. Onze showroom biedt wat dat betreft alle gelegenheid om kennis te maken met het specifieke materiaal en opties voor afwerking als kleur en design. Onze professionals staan daarbij klaar om u van advies te voorzien.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten