Beton Cire Haarlem

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Beton ciré in Haarlem is door G-vloeren uit te voeren, waarbij wij met al uw wensen rekening houden. Wij zijn in de directe omgeving van Haarlem gevestigd en specialist in het aanbrengen van beton ciré. U krijgt met de keuze voor het afwerken van wanden of vloeren een bijzonder stijlvol en sfeervol interieur. In de ruimte waar wij deze afwerking aanbrengen, ontstaat een speels exclusief geheel met stoere effecten. Bovenal brengt beton ciré een gevoel en ervaring van luxe met zich mee.

Beton ciré in Haarlem en regio

Haarlem behoort als middelgrote stad in de Randstad tot ons werkgebied, maar wij zijn uiteraard actief in de gehele gemeente en in de regio. Dat betekent dat wij naast het aanbrengen van beton ciré in Haarlem deze service eveneens bieden in Spaarndam. Bovendien werken wij in opdracht van particulieren die beton ciré in een bestaande woning of in een nieuwbouwwoning willen aanbrengen als in opdracht van bedrijven.

Uitgebreide mogelijkheden met maatwerk

Als u in uw interieur een luxe en stijlvolle uitstraling wenst te realiseren dan zorgen wij met het aanbrengen van beton ciré in Haarlem voor maatwerk. Wij ontvangen u dan ook graag in onze beton ciré showroom die nabij Haarlem is gevestigd. Komt u bij ons in de showroom dan bespreken wij alle wensen en leggen wij u alle mogelijkheden voor die daarop aansluiten. Er zijn namelijk allerlei opties voor het samenstellen van beton ciré, variërend van de mate van het levendige effect tot de keuze voor een bepaalde kleurtint.

Structuur en design

De gevarieerde opties op het gebied van structuur en design van beton ciré maken het mogelijk om de wand of vloer geheel in de voorkeur voor een bepaalde stijl te realiseren. Wilt u bijvoorbeeld een grof betoneffect op de wanden in uw badkamer terugzien? Of heeft u een meer verfijnde look in gedachten? Uiteraard is het ook mogelijk om er tussenin te gaan zitten, zodat de uitstraling van beide designs wat weg heeft.

Prijzen beton ciré in Haarlem

Het voordeel van het aanbrengen van beton ciré in Haarlem door G-vloeren, is dat u verzekerd bent van een scherpe prijs. Wij voorzien in alle transparantie als het om de prijzen van beton ciré gaat, waarbij er overigens een staffelprijs van toepassing is. Hierdoor daalt de m2 prijs als het totale aantal vierkante meters toeneemt. Wilt u meer informatie, een afspraak maken of een offerte aanvragen? Neem contact op met G-vloeren. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten