Beton Cire Leiden

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Beton ciré in Leiden door een professional laten plaatsen? G-vloeren is al jaren dé expert op het gebied van samenstellen en uitvoeren van beton ciré in Leiden. Onze service is klantgericht en wij leveren de beste kwaliteit materialen. Onze applicatiemedewerkers beheersen de techniek van het aanbrengen van beton ciré als geen ander. Dat is terug te zien na de oplevering van het ambachtswerk met duurzaam resultaat en een lange levensduur.

Beton ciré in Leiden: uniek uiterlijk

Bij de keuze voor beton ciré in Leiden is er inspiratie te over als het gaat om het mooie design en de uitstraling. Wij stellen uw wand of vloer volledig naar wens samen met de garantie op een uniek uiterlijk. De manier van aanbrengen van beton ciré in Leiden maakt dat mogelijk, want het betreft hier een methode waarbij het design met vegende bewegingen van de hand tot uiting komt. Dat is ook de reden waarom er altijd sprake is van een gegarandeerd uniek uiterlijk voor uw wand of vloer.

Natuurvriendelijke samenstelling beton ciré

Er zijn voor beton ciré verschillende benamingen te gebruiken, zoals watervaste cementstuc net als moderne betonstuc. Wij maken voor het beste resultaat gebruik van de beste materialen om de watervaste stuclaag of wanden en vloeren aan te brengen. Zo is er sprake van een combinatie van cement en een harder van kunststof. Deze mengen wij ter plekke. Voor de afwerking in uw woning in Leiden geldt bij beton ciré nog dat wij een sealer aanbrengen. Dit heeft als voordeel dat vuil niet in de onderlaag trekt.

Slijtvast, comfortabel en onderhoudsgemak

Beton ciré staat bekend om het brede toepassingsgebieden en om de vele voordelen waar u in Leiden natuurlijk ook van profiteert. De wand- en vloerafwerking is bijvoorbeeld geheel naadloos en dat biedt onderhoudsgemak en voorziet in een uitstekende hygiëne. Bijvoorbeeld in uw badkamer waar voegen en naden plekken zijn waar bacteriën en schimmels zich graag ophopen. Daar heeft u met beton ciré geen last van. Bovendien is het materiaal dusdanig van karakter dat het comfortabel aanvoelt en daarnaast is betonstuc bijzonder slijtvast.

Offerte van beton ciré specialist Leiden

Wij bieden u graag de gelegenheid om van ons als beton ciré specialist Leiden een offerte aan te vragen. De prijsopgave komt onder meer tot stand aan de hand van het aantal berekenden m2 aan oppervlak. Heeft u vragen of wilt u inspiratie opdoen in onze showroom? Wij zijn telefonisch te bereiken en helpen u graag verder.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten