Beton Cire Nijmegen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Beton ciré in Nijmegen vakkundig en met de beste service laten aanbrengen? G-vloeren is de specialist in deze naadloze vloeren die een stijlvol voorkomen hebben. Voorzie uw woning in Nijmegen van pure luxe door voor onze beton ciré als wand- of vloerafwerking te kiezen. Het is een ware kunst om de betonstuc tot in de perfecte aan te brengen en dit is een kunst die wij tot in detail beheersen.

Beton ciré in Nijmegen: ervaar luxe in uw badkamer

Beton ciré in Nijmegen is onder meer mateloos populair als toepassing in de badkamer. Dat komt omdat de luxe uitstraling de boventoon voert. Elke wand of vloer krijgt met het aanbrengen van beton ciré in Nijmegen een unieke en exclusieve look. Er is geen kunstwerk van onze hand die er hetzelfde uitziet. Dat mag u van ons aannemen en deze garantie komt voort uit de ambachtelijke wijze van aanbrengen. Een prachtig staaltje van luxe straalt af van de wanden en vloer als wij klaar zijn. Zodra u de badkamer binnenstapt, overheerst het luxe gevoel direct en ervaart u het alsof u in een exclusief wellnesscentrum terechtkomt.

Fabelachtige kenmerken van beton ciré

De luxe uitstraling is nog maar het begin na het aanbrengen van beton ciré in Nijmegen. U profiteert namelijk van nog veel meer fabelachtige kenmerken van deze betonstuc die uit hoogwaardige materialen bestaat. De hygiëne is dankzij het volledig naadloze geheel optimaal te noemen. Dat is zeker in een badkamer belangrijk, waar voegen en naden normaal gesproken een walhalla zijn voor schimmels en bacteriën. Bij de toepassing van beton ciré in uw woning in Nijmegen is dat echter verleden tijd. Uiteraard voeren wij de wand of vloer volledig waterdicht uit. Het materiaal is wat dat betreft niet alleen geschikt voor badkamers, maar wordt ook veelvuldig toegepast voor keukenbladen en tafelbladen.

Wat kost het aanbrengen van beton ciré in Nijmegen?

Dat vertellen wij u graag aan de hand van het aanbieden van een persoonlijke offerte. Er zijn namelijk meerdere factoren die invloed hebben op de hoogte van de kosten van het aanbrengen van beton ciré in Nijmegen. Wij baseren de prijs bijvoorbeeld onder meer aan de hand van het totale oppervlak. Het aantal m2 verschilt bij iedereen en daarom geven wij een exacte prijs aan u door in een persoonlijke offerte. Kom anders gerust langs in onze showroom om meteen ook uw wensen te bespreken voor de plaatsing van beton ciré in Nijmegen. Wij ontvangen u graag op afspraak.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten