Beton Cire Rotterdam

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Beton Cire in Rotterdam

Als specialist beton ciré Rotterdam hebben wij al vele klanten blij gemaakt met een stijlvolle afwerking van wanden en vloeren. Kiest u ook voor deze decoratieve betonstuc als vloerafwerking of wandafwerking voor uw badkamer. Of wilt u de keuken in uw woning in Rotterdam stijlvol afwerken? G-vloeren is de echte specialist als het gaat om de toepassing van deze cementgebonden stuc. Laat het aanbrengen van beton ciré aan een professional als ons over met de garantie van een prachtig resultaat.

Specialist in beton ciré Rotterdam

Wat zijn de voordelen als u met ons als specialist in beton ciré in Rotterdam in zee gaat? Dat zijn er veel, want naast onze uitgebreide expertise, ervaring in het ambacht en het maatwerk, voorzien wij in een klantgerichte service. Komt u bij ons langs dan nemen wij uitgebreid de tijd voor u. Dat is belangrijk, omdat uw wensen het uitgangspunt voor het maatwerk vormen. Daarom brengen wij u wensen in kaart en voorzien wij u aan de hand daarvan van advies. Bijvoorbeeld met betrekking tot het aanbrengen van beton ciré in uw badkamer of in de keuken, waarbij u een bepaalde sfeer en uitstraling in gedachten heeft.

Trend met veelzijdige toepassing

Beton ciré is in Rotterdam een echte trend aan het worden die overigens niet zomaar weer verdwijnt. Dat is te danken aan de veelzijdige toepassing van de cementgebonden decoratieve stuc. Naast de afwerking van vloeren en wanden in bijvoorbeeld de badkamer, zijn er nog veel meer opties. Bijvoorbeeld door beton ciré te gebruiken om een ombouw van een ligbad mee af te afwerken. Of om een aanrechtblad in de keuken een stijlvolle look te geven. Heeft u een open haard in uw woning dan staat het prachtig om deze rondom af te werken met decoratieve stuc.

Leverancier en uitvoerder in Rotterdam

Wij zijn zowel leverancier van beton ciré in Rotterdam als uitvoerder. Dat betekent simpelweg dat u bij G-vloeren alles onder één dak treft. Wij voorzien in maatwerk, stellen offertes op en brengen beton ciré aan in uw woning in Rotterdam. Wat dat betreft regelen wij alles tot in de puntjes. Neem daarom contact op als u meer informatie wenst, een afspraak wilt maken of een offerte wenst te ontvangen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten