Beton cire zelf doen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Beton ciré zelf doen is niet zomaar een klus die gemakkelijk is uit te voeren. Het vereist de nodige kennis, ervaring en behendigheid om beton ciré met het gewenste resultaat te realiseren. Er zijn uiteraard mensen die beton ciré zelf aanbrengen om bijvoorbeeld op de kosten te besparen. Of het resultaat dan net zo mooi wordt bij beton ciré zelf doen, is dan nog maar de vraag. Het is als eerste belangrijk te weten wat er allemaal bijkomt kijken bij beton ciré zelf doen.

Wat is belangrijk bij beton ciré zelf doen?

Het is bij beton ciré zelf doen van belang om de juiste hoeveelheid materiaal te gebruiken, maar ook om in een schone werkomgeving te werken. Bovendien speelt de ondergrond een rol, want deze moet zowel vormvast als vlak zijn. Daarnaast is het van belang om bij beton ciré zelf aanbrengen de juiste gereedschappen te gebruiken, zoals een opzetspaan en schuurbord. Dan is het ook nog belangrijk om op de juiste plek van start te gaan en het materiaal in de juiste dikte aan te brengen. Het vlakstrijken en aanbrengen van structuur is bepalend voor de looks van beton ciré. Bij het zelf aanbrengen van beton ciré is het eindresultaat die zoals dat door een professional te realiseren is. Dit is volkomen logisch, want een ervaren vakman zet een perfect resultaat neer en een doe-het-zelver kan dan simpelweg niet evenaren.

Valkuilen bij beton ciré zelf doen

Er zijn een groot aantal valkuilen bij de keuze voor beton ciré zelf doen. Bijvoorbeeld het aanschaffen van een onjuiste hoeveelheid materiaal net als het niet voorbereiden van een ondergrond. Een andere valkuil is het niet nauwkeurig afwegen van de componenten, zodat deze niet in een juiste samenstelling te mengen zijn. Indien de componenten, zoals cementpoeder, pigment en hars niet perfect op elkaar zijn afgestemd, mislukt het doe-het-zelf project. Bij het mixen van de mortel is er eveneens een valkuil en dat is door de componenten niet goed te mengen, zodat er klonten overblijven.

Wat kan er misgaan bij beton ciré zelf aanbrengen?

Bij het zelf aanbrengen van beton ciré kan ook van alles misgaan. Bijvoorbeeld door de eerste laag al veel te dik aan te brengen of de tweede laag al aan te brengen als de eerste laag nog niet handdroog is. Het schuren van beton ciré is ook een kunst op zich en hier kan er veel fout mee gaan, zoals te diep schuren. Of verkeerd schuren waardoor het unieke effect dat u voor ogen had juist niet wordt bereikt. Zo kan er ook met het impregneren en coaten van het oppervlak van alles fout gaan. Bijvoorbeeld door delen over te slaan, zodat de vloer niet waterdicht is.

Beton ciré zelf doen of beter uitbesteden?

Beton ciré zelf doen levert een resultaat op waar u waarschijnlijk niet zo tevreden mee bent als wanneer u het uitbesteedt. G-vloeren heeft jarenlange ervaring in het aanbrengen van beton ciré en als u van een duurzaam en mooi resultaat verzekerd wilt zijn, kies dan niet voor beton ciré zelf doen. Neem in plaats daarvan contact met ons op, want wij vertalen uw wensen in een prachtige beton ciré vloer of in beton ciré wanden. Kwaliteit staat daarbij voor duurzaamheid en een lange levensduur.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten