Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Vloer Coaten

Gecoate vloeren: mooi en niet duur

Onafgewerkte betonnen vloeren nemen makkelijk vuil en vocht op. Het oppervlak ziet er onverzorgd uit en moet frequent onderhouden worden. De vloer coaten< is een betaalbare oplossing. Een vloer coaten wil zeggen dat er op de betonnen ondergrond een kunststof coating aangebracht. Het vloer coaten heeft als eind resultaat een makkelijk te reinigen en vochtdichte vloer die langer meegaat.


Ook uw huis knapt snel, eenvoudig en betaalbaar op van 'vloer coaten'

U kunt de vloer coaten van uw hobbykamer, schuur, veranda of keuken. U kunt de vloer coaten in iedere kleur die u wenst, zodat de nieuwe coating helemaal bij uw huis past. Uw woning wordt zo razendsnel omgetoverd tot een kleurrijk geheel.

De werkvloer wordt functioneel en onderhoudsvriendelijk door 'vloer coaten'

Een betonnen vloer coaten komt de uitstraling uw bedrijf of kantoor ten goede. De onverslijtbare coating is geschikt voor het afwerken van reeds bestaande vloeren in keukens, opslagplaatsen en parkeergarages.

Deskundig en wijs advies over vloer coaten

Bent u geïnteresseerd in de vloer coaten in uw woning of bedrijf?
Op onze website www.g-vloeren.nl vindt u alle informatie die u zoekt.

U kunt ook een adviesgesprek aanvragen om te zien of de vloer coaten ook voor u een goede en betaalbare oplossing is. Ook kunt u onze showroom bezoeken om een collectie gecoate vloeren te bewonderen, maakt u hiervoor een afspraak.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een betonlook gietvloer, grindvloeren, epoxy gietvloer, kleurvaste gietvloer, Pu gietvloer, Polyurethaan gietvloeren maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Vloercoating

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike