Gietvloer combineren met hout

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een gietvloer combineren met hout is op allerlei manieren mogelijk. Bijvoorbeeld door een gietvloer in een open keuken met een houten vloer in de woonkamer te combineren. Zo is het ook mogelijk om een interieur samen te stellen met meubels van hout op een gietvloer. Er zijn wat dat betreft inspirerende ideeën om een unieke en persoonlijke stijl in uw huis te realiseren, waarbij G-vloeren als dé specialist in gietvloeren graag met u meedenkt.

Gietvloer met vloer van hout combineren

Een gietvloer is modern en origineel van zichzelf en een houten vloer is authentiek met een natuurlijke look. Deze stijlen zijn bij elkaar te brengen in uw interieur door een gietvloer met een houten vloer te combineren. Bovendien hebben beide vloersoorten een belangrijke overeenkomst en dat is dat het stijlvolle vloeren betreft. Hout heeft een nostalgisch karakter en een gietvloer heeft een exclusief strakke look. Het is in verschillende situaties ideaal om een gietvloer met een houten vloer te combineren. De voorkeur in de keuken gaat veelal uit naar een praktische en hygiënische, maar ook vloeistofdichte vloer. Als u in de keuken een gietvloer plaatst, is er een mooie overgang naar de woonkamer te realiseren waar de houten vloer ligt of komt te liggen.

Inspiratie voor kleur en uitvoering

Overweegt u om een gietvloer te combineren met hout? Een houten vloer met visgraatmotief vormt een prachtige combinatie met een lichtgrijze PU gietvloer. Zo staat het ook prachtig om een opvallende kleur gietvloer te combineren met hout in een donkere kleurtint. Er zijn wat dat betreft allerlei mogelijkheden om op basis van uw voorkeur voor kleuren de perfecte combinatie samen te stellen. Licht eikenhout staat zowel mooi bij een gietvloer in antraciet als bij een zwarte gietvloer. Zo is het eveneens mogelijk om een witte gietvloer te nemen en daar een donkere houten vloer mee te combineren. Op deze wijze heeft u de gelegenheid om zelfs met specifieke wensen rekening te houden. Bijvoorbeeld door met contrasterende of complementeren kleuren te werken.

Gietvloer en houten vloer: stijlvolle overgang

Het is niet mogelijk om een gietvloer rechtstreeks op de houten vloer te laten aansluiten. Daarom is er een overgang nodig tussen beide vloeren die wij op een stijlvolle manier realiseren. Bijvoorbeeld door een profiel aan te brengen tussen de gietvloer en het hout, waardoor er minieme ruimte overblijft om de houten vloer de ruimte te geven uit te zetten. Aangezien een gietvloer dunner is dan een houten vloer is het eveneens van belang om een egale ondervloer op de perfecte hoogte te realiseren. Daar hebben wij verschillende oplossingen voor beschikbaar, zoals gebruikmaken van egaline.

Meubels van hout op een gietvloer

Een gietvloer combineren met hout is natuurlijk ook mogelijk met houten meubels. Er zijn allerlei interieurstijlen, waarin hout als materiaal in meubels in het interieur terugkomt. Denk maar aan steigerhouten meubelen op een gietvloer betonlook in een industrieel interieur. Of aan een witte gietvloer in een Scandinavisch ingericht interieur met lichte houten meubelen. Wilt u meer weten over een gietvloer met hout combineren, zoals met een houten vloer? Neem gerust contact op om een afspraak te maken en naar onze showroom te komen.

Contactgegevens

T: 020 – 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten