Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Museumvloer

Intensief gebruik van museumvloer vergt betere slijtvastheid

Over museumvloeren wordt niet alleen gelopen door bezoekers, ze moeten ook op gezette tijden worden onderhouden en schoongemaakt. Bovendien kunnen er aan een museumvloer behoorlijke esthetische eisen worden gesteld. Bezoekers moeten niet worden afgeleid door een te opvallende museumvloer, de afwerking moet naadloos aansluiten bij het totale interieurconcept. G-vloeren BV biedt diverse mogelijkheden en toepassingen om van uw museumvloer een mooie en duurzame vloer te maken. Met onze speciale kunststof gebonden epoxy en PU gietvloeren alsmede onze grindvloeren kunnen wij uw museumvloer afwerken met het beste dat tegenwoordig op dit gebied te verkrijgen is. Museumvloeren van polyurethaan kunnen in heel veel verschillende kleuren worden aangelegd. Het gehele oppervlak is naadloos, kras- en slijtvast en verkleurt niet. Onze hoogwaardige alifatische PU gietvloeren maken van uw museumvloer een prachtige neutrale achtergrond waardoor de kunst op vloeren en wanden prima tot zijn recht komt. G-vloeren BV heeft ruime ervaring met het aanleggen van diverse museumvloeren door heel Nederland.

Creatief werken aan een museumvloer

museumvloer

Musea willen doorgaans altijd iets speciaals, iets unieks. Met PU gietvloeren zijn allerlei kleuren aan te brengen alsmede een mix van kleuren of een gemêleerde vloer. Er kunnen kleurige details in de vloer worden aangebracht, prints en zelfs verlichting. U kunt zelfs mozaïeken in de vloer laten leggen en deze bedekken met een transparante topcoating. Maar ook voor een zeer neutrale betonlook tint zijn PU gietvloeren bijzonder geschikt. Betonlook is erg populair omdat het de neutrale eigenschappen van beton weergeeft maar in feite veel beter te onderhouden is dan regulier gevlinderde betonnen vloeren. PU museumvloeren zijn moeiteloos te combineren met vloerverwarming en andere installaties.

Museumvloer - Keuze tussen PVC en een gietvloer

Veel museumvloeren beschikken over PVC of vinylvloeren. Sommige PVC museumvloeren vertonen naden en die kunnen na verloop van jaren los gaan zitten. Dit type museumvloeren is ook na een groot aantal jaren intensief gebruik behoorlijk verweerd. De enige optie is dan om een geheel nieuwe museumvloer te laten aanleggen. Met gietvloeren hoeft u alleen de coating van uw museumvloer te vervangen. Pu coatings van G-vloeren BV worden met een roller aangebracht en zijn binnen 24 uur alweer beloopbaar. Dat is stuk makkelijker en efficiënter dan al het PVC eerst te moeten verwijderen. Er is altijd discussie tussen gietvloerleveranciers en PVC-leveranciers over de aard en kwaliteit van hun producten maar feit blijft dat PU gietvloeren makkelijker te onderhouden zijn op de lange termijn.

Restaurantvloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike