Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

G-vloeren creëert moderne gietvloer in oud huis

G-vloeren heeft onlangs weer eens de specialiteit bewezen met het omtoveren van een oude woning tot een schitterend paleis. In elk geval voor wat betreft de basis met het creëren van een moderne gietvloer in een oud huis. Veel mensen vragen zich af of een eigentijdse gietvloer wel past in een oud huis. Onze opdrachtgever was al overtuigd en wist precies hoe de nieuwe PU gietvloer er in de oude woning uit moest komen te zien. De klassieke jaren dertig woning heeft met de realisatie van een nieuwe gietvloer een prachtige metamorfose ondergaan dankzij G-vloeren.

Ervaring met aanbrengen gietvloeren in oude woningen

Het is niet de eerste keer dat G-vloeren een gietvloer heeft aangebracht in een oud huis. Wij hebben al veel meer oude woningen voorzien van een strakke designvloer. Dat is ook een reden dat veel woningeigenaren bij ons aankloppen. De ervaring van eerdere projecten spreekt zeker tot de verbeelding. Het is dan ook mogelijk om tijdens een afspraak in onze showroom voorbeelden te laten zien. Uiteraard zijn er op de website al interessante projecten met afbeeldingen te zien. Wij raden toch altijd aan om contact op te nemen en naar onze showroom te komen. Dat maakt het mogelijk om alle wensen te inventariseren en om een indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is.

Resultaat moderne gietvloer in oud huis

Het resultaat van een moderne gietvloer in een oud huis is natuurlijk niet in een dag ontstaan. Zeker bij een oud huis is het belangrijk om naar de staat van de ondergrond te kijken. De wens van de opdrachtgever was om de nieuwe gietvloer met vloerverwarming te combineren. Dat was in dit geval zeker mogelijk, maar wel nadat wij de tegelvloer hadden weggebroken. De vloer eronder betrof een zandcementdekvloer en daar is de vloerverwarming in aangebracht met de frees. Extra voordeel was dat de hoofdverwarming met oude radiatoren niet meer nodig was. Dat geeft de strakke woonkamer een speciaal ruimtelijk effect en zorgde meteen voor een prachtige eenheid met de naadloze gietvloer.

Wilt u weten welke industrievloer voor u optimaal geschikt is? Bel met G-vloeren tijdens kantooruren via 020 - 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl.

G-vloeren Nieuws

28 juni 2019

G-vloeren creëert moderne gietvloer in oud huis

G-vloeren heeft onlangs weer eens de specialiteit bewezen met het omtoveren van een oude woning tot een schitterend paleis. In elk geval voor wat betreft de basis met het creëren van een moderne gietvloer in een oud huis.

lees meer
28 juni 2019

G-vloeren renoveert regelmatig oude gietvloeren

Er komt steeds meer vraag naar het renoveren van oude gietvloeren en daar is G-vloeren als specialist de beste in. Daarom stijgt de vraag bij ons ook naar de renovatie van oude gietvloeren.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike