Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Woonbeton voor woning in Hoofddorp

Woonbeton vloer voor woning in Hoofddorp

Afgelopen februari hebben wij een schitterende woonbeton vloer in een woning in Hoofddorp aangebracht. De woonbeton vloer vormt nu de basis van een indrukwekkend industrieel interieur. Deze specifieke interieurstijl is in de riante woonkamer met open keuken terug te zien. Zo zijn de wanden niet strak afgewerkt, maar is het natuurlijke karakter van de stenen muur behouden gebleven. Het koppel dat de woning in Hoofddorp bewoont, is maar wat blij met de woonbeton vloer die wij hebben aangebracht. Het lijkt net alsof het zo heeft moeten zijn en er geen betere vloer gelegd had kunnen worden. Ook op dit project zijn wij wederom trots.

Weloverwogen keuze

Er is veel aandacht besteed aan het interieur in de woning in Hoofddorp. De keuze voor een woonbetonvloer is dan ook zeer zorgvuldig gemaakt. De bewoners zijn in onze showroom langsgekomen nadat zij de website van G-vloeren hadden bezocht. Er was al de nodige inspiratie opgedaan in de zoektocht naar die ene vloer die perfect moest passen bij het industriële interieur. Het bezoek aan onze showroom was de afsluiting van de zoektocht, maar het begin van het samenstellen van de ideale woonbeton vloer.

Meer dan alleen design

De keuze voor deze vloer is weloverwogen gemaakt, waarbij er niet alleen naar het design is gekeken. Ook de praktische voordelen zijn de revue gepasseerd en meegenomen in de overweging. Bijvoorbeeld de wens voor het laten aanbrengen van een onderhoudsarme en hygiënische vloer die in de praktijk simpel is schoon te maken. Ook werden er hoge eisen aan het comfort gesteld, waarbij wij geadviseerd hebben om voor extra comfort vloerverwarming onder de woonbeton vloer te laten aanbrengen.

Combi van chique en stoere look

Een van de redenen die de echte doorslag hebben gegeven om voor de woning in Hoofddorp een woonbeton vloer te kiezen, is de uitstraling. Het is de combinatie van de chique en stoere look die bij het koppel tot de verbeelding sprak. Het exclusieve karakter is bij weinig andere vloeren zo terug te vinden als bij woonbeton en zeker in combinatie met het stoere design. Het is dan ook een vloer die in luxe voorziet op het allerhoogste niveau. Zowel met betrekking tot het comfort als ten aanzien van het esthetische karakter.

Keuze laten vallen op cementkleur

Na de definitieve keuze voor de woonbeton vloer was het tijd om de ideale kleur te kiezen voor de woning in Hoofddorp. Het is de kleur ’cement’ geworden en dat is een perfecte keuze gebleken. De cementkleur is namelijk niet te donker, maar ook niet te licht, maar een hele mooie tussenkleur grijs. De woonbeton vloer in cementkleur staat dan ook fantastisch bij de natuurlijk ogende wanden en bij de meubels in het interieur. Het aanbrengen van de woonbeton vloer nam meerdere dagen in beslag, maar dat had het koppel er graag voor over. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn en ons rest niets anders dan het stel in Hoofddorp jarenlang plezier met de woonbeton vloer toe te wensen.