Beton cire showroom

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Het bezoeken van onze beton ciré showroom voorziet in een concreet beeld en realistische ervaring. Onze expert in beton ciré staat voor u klaar voor een uitgebreid adviesgesprek, waarin ruim de tijd wordt genomen. Een gemiddeld bezoek aan onze beton ciré showroom neemt ongeveer een uur tijd in beslag. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, plannen wij bezoeken aan onze showroom in. Daarom verzoeken wij u ook om vooraf even contact op te nemen, want onze beton ciré showroom in Amsterdam is alleen op afspraak te bezoeken.

Uitgebreid adviesgesprek in beton ciré showroom

U brengt een bezoek aan onze beton ciré showroom als u zich aan het oriënteren bent op deze prachtige afwerking voor vloeren en wanden. Of als u al hele concrete ideeën heeft over de samenstelling van kleur en design. Onze specialist in beton ciré denkt in alle gevallen met u mee en voorziet u graag van een uitgebreid advies om maatwerk te leveren. Dankzij onze kennis en ervaring is het mogelijk om uw wensen tot leven te zien komen. Ondertussen voorzien wij u natuurlijk graag van een kopje koffie of thee. De specialisten in onze beton ciré showroom zijn op alle belangrijke gebieden specialist. Bijvoorbeeld als het gaat om de technische aspecten van de samenstelling en uitvoering van beton ciré. Naast de technische sales kenmerken, is er eveneens kennis en ervaring aanwezig voor wat betreft kleurenpallets en designs.

Inspiratie met kleuren en design

Een bezoek aan onze beton ciré showroom leent zich niet alleen voor technisch advies en inzicht in alle mogelijkheden. Het is namelijk ook dé plek waar u kennismaakt en inspiratie opdoet met allerlei kleuren. Beton ciré kleuren die u bij ons in het echt ziet, komen net even anders over dan wanneer u daar foto’s van ziet. De ervaring om kleuren in het echt te zien, maakt het gemakkelijk om de kleur in uw verbeelding in te passen in uw eigen interieur. In navolging van de ervaring in de praktijk op het gebied van kleuren geldt dit uiteraard eveneens voor het design. Wij verstaan onder design van beton ciré het structuureffect dat in de vloer of wand tot leven komt. Er zijn wat dat betreft allerlei designs beschikbaar en de te kiezen kleur kan daarbij het effect van het patroon van beton ciré versterken.

Waar zit onze beton ciré showroom?

Onze beton ciré showroom is gevestigd in Amsterdam aan Overtoom 477 en voor uw gemak is er een routebeschrijving beschikbaar. Overigens omvat ons werkgebied heel Nederland en is onze beton ciré showroom ook vanuit andere plaatsen gemakkelijk te bereiken. Bijvoorbeeld vanuit Utrecht of Rotterdam net als vanuit Den Haag en andere plaatsen. Woont u wat verder weg? Wij nodigen u toch van harte uit om naar onze beton ciré showroom te komen, want een persoonlijk adviesgesprek biedt echt zoveel meer.

Maak direct een afspraak

U hoeft alleen maar even de telefoon te pakken en naar 020 – 846 36 94 te bellen om een afspraak te maken. Of stuur anders een mail naar info@g-vloeren.nl, waarna wij snel reageren op uw bericht.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten