Beton Cire Zwolle

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Beton ciré in Zwolle in uw woning laten aanbrengen als luxe vloer of exclusieve afwerking van wanden is specialistenwerk. Dat heeft rechtstreeks te maken met de ambachtelijke manier van werken die het applicatieteam van G-vloeren tot in de perfectie beheerst. Kiest u voor beton ciré in uw woning in Zwolle? Wij zorgen voor maatwerk met het beste advies voor een unieke samenstelling en uitvoering. Dat doen wij vanuit onze persoonlijke en klantgerichte service voor een eerlijke prijs en met de zekerheid van absolute kwaliteit.

Beton ciré in Zwolle: sfeervolle luxe

Het resultaat van het aanbrengen van beton ciré in Zwolle uit zich in een interieur met een sfeervol en luxe karakter. Dat kan het interieur van uw badkamer zijn, want beton ciré is een perfecte afwerking van vloeren en wanden in vochtige ruimtes. Het materiaal bestaat wat dat betreft uit een watervaste betonstuc die wij naadloos aanbrengen. Dat brengt ook schoonmaakgemak met zich mee net als een ideale hygiëne in een omgeving, waar schimmels en bacteriën geen kans krijgen om zich te nestelen. In navolging van de badkamer is het toilet eveneens van een luxe en stijlvolle uitstraling te voorzien met een beton ciré vloer en beton ciré wanden.

Design afgestemd op uw interieurwensen

Het mooie van het aanbrengen van beton ciré in Zwolle in uw woning is dat het design is af te stemmen op uw interieurwensen. Niet een beetje, maar helemaal op de woonwensen die u in gedachten heeft. Beton ciré leent zich namelijk perfect om aan de hand van de kleurkeuze, maar vooral ook ten aanzien van het verweven patroon designs te realiseren. Heel populair is bijvoorbeeld het robuuste en stoere design om een industriële sfeer tot stand te brengen. U kan voor uw woning in Zwolle echter ook de keuze maken voor een meer landelijk effect of voor een klassieke look. Wij bespreken wat dat betreft graag uw specifieke woonwensen om in maatwerk te voorzien.

Kosten aanbrengen beton ciré in Zwolle

De kosten van het aanbrengen van een beton ciré vloer en/of wanden in Zwolle is van het totaaloppervlak afhankelijk. Wij meten de oppervlakte in vierkante meters om tot de gunstigste prijs te komen. Vraag gerust een offerte aan zonder enige verplichting of laat u in onze showroom voorzien van advies en inspiratie. Onze showroom is op afspraak te bezoeken en voorzien altijd in maatwerk voor de plaatsing van beton ciré in Zwolle.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten