Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Beton Coaten

Renoveer uw betonnen vloer d.m.v. beton coaten

Is uw betonnen vloer lelijk geworden? G-vloeren biedt een betaalbare oplossing in de vorm van beton coaten. Beton coaten kan worden toegepast op elke egale betonnen vloer, bijvoorbeeld in uw garage, in de fabriekshal of zelfs op de betonnen oprijlaan.


Beton coaten is populair

Beton coaten is niet meer en niet minder dan uw bestaande betonnen vloer te voorzien van een toplaag. Deze toplaag bestaat uit twee componenten: hars en verf. Beton coaten wordt toegepast op betonnen vloeren die nog in goede staat verkeren, maar in de loop der jaren sterk vervuild zijn. Showrooms, parkeergarages en productiehallen zien er weer uit als nieuw zonder al te grote investering.

Beton coaten, eenvoudig, snel, mooi, praktisch en betaalbaar

Beton coaten kan in elke RAL-kleur worden toegepast. Met beton coaten in kleur ontstaat een zijdeglans afwerking. In de loop der jaren is beton coaten dan ook heel populair geworden voor de afwerking van betonnen vloeren.

Kortom, beton coaten is een betaalbare en duurzame oplossing om elke betonnen vloer te renoveren. De vloerspecialisten van G-vloeren geven u graag advies over beton coaten.

Wilt u meer weten over beton coaten

Meer informatie over beton coaten vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie gietvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer, kunststofvloeren, grindvloer, epoxyvloeren, antislipvloer, siergrind maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Betoncoating

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike