Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Kleurvaste Gietvloer

Kleur bepaalt de uitstraling van een interieur. Laat u goed informeren over een kleurvaste gietvloer. Zon, vocht en inlopen kunnen de kleur van uw vloer aantasten. In ruimtes waar veel zonlicht naar binnen komt is een alifatische polyurethaan coating (PU) uitermate geschikt om een kleurvaste gietvloer te creëren.


Onze kleurvaste gietvloer is veelzijdig

Vooral wanneer u veel raampartijen heeft, is een kleurvaste gietvloer geen overbodige luxe. Niet alleen de topcoating is van belang voor een kleurvaste gietvloer. Om een echte kleurvaste gietvloer te krijgen dienen de verschillende gietlagen zorgvuldig te worden opgebouwd.

Kleurvaste gietvloer voor particulier en professioneel gebruik

Een alifatische PU kleurvaste gietvloer is een solide kunststof gietvloer. Deze kleurvaste gietvloer is Uv-bestendig, overbrugd scheuren in de ondervloer en is in bijna elke RAL kleur te leveren.

De alifatische PU kleurvaste gietvloer is vooral geschikt voor woonhuizen, maar ook voor commercieel gebruik in kantoren, praktijkruimtes, ontvangstruimtes en restaurants. Met een alifatische PU kleurvaste gietvloer van G-vloeren kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid.

Waarom een kleurvaste gietvloer?

Een kleurvaste gietvloer heeft het voordeel minder gevoelig te zijn voor Uv-licht. Het betreft hier een 100% alifatische gietvloer op basis van polyurethaan die jarenlang de kleurechtheid behoudt. Onze kleurvaste gietvloeren voorzien u bovendien in nog veel meer voordelen. Bijvoorbeeld als het gaat om het loopcomfort en de warmte die de vloer afgeeft, maar ook met betrekking tot het slijtvaste karakter. De vloer is ook nog eens vloeistofdicht en het schoonmaken is elke keer weer in een handomdraai gebeurd. Het is een woonvloer die u jarenlang plezier brengt en mooi van kleur blijft omdat het een kleurvaste gietvloer is.

Moderne en strakke look met ruimtelijk effect

Onze kleurvaste gietvloeren zijn naadloos en daarom heel modern, want het is een vloer die helemaal strak is. Dat voorziet in een ruimtelijk effect en het is zelfs mogelijk om er vloerverwarming mee te combineren voor nog meer ruimte. Bijvoorbeeld als u onder de kleurvaste gietvloer vloerverwarming als hoofdverwarming gaat gebruiken. Dat biedt namelijk de mogelijkheid de radiatoren uit uw woonkamer te verwijderen. Onze kleurvaste gietvloeren passen perfect in moderne interieurs, maar ook in andere interieurstijlen. De keuze van de kleur is daarin belangrijk. Kleuren bepalen namelijk de toon van de sfeer in huis en bij de kleurkeuze heeft u daar de hand in.

Prijsopbouw kleurvaste gietvloer

Wij doen niet ingewikkeld als het gaat om de prijzen van onze kleurvaste gietvloeren. Het is voor iedereen die overweegt een kleurvaste gietvloer te nemen belangrijk te weten wat de kosten zijn. Daarom zijn wij daar volledig transparant in. Zo bieden wij u op onze website al een overzicht met prijzen voor gietvloeren per m2. De prijsopbouw van onze alifatische gietvloeren die kleurechtheid behouden, bestaat uit meerdere factoren. Bijvoorbeeld het aantal m2 net als de conditie van de ondergrond en extra opties, zoals vloerverwarming. Informeer gerust naar de prijs van een kleurvaste gietvloer voor uw specifieke situatie. Wij bieden u een passende offerte op maat aan. Wilt u liever eerst meer inspiratie opdoen of advies wensen dan kan dat ook.

Kom inspiratie opdoen in onze showroom

Wij maken met onze kleurvaste gietvloeren graag het onderscheid in kwaliteit. Ook onderscheiden wij ons als het gaat om de persoonlijke service en om de deskundigheid van onze technische adviseurs. U heeft op de website van G-vloeren alle gelegenheid om inspiratie op te doen. Onze showroom is echter een nog grotere inspiratiebron om een keuze te maken voor de ideale kleurvaste gietvloer.

Maak een afspraak om naar onze showroom te komen en laat u inspireren en adviseren. Dat wij u verzoeken om een afspraak te maken, komt omdat wij voor u de tijd willen nemen. Een bezoek aan onze showroom duurt ongeveer een uur en in die tijd voorzien wij u van alle informatie over onze kleurvaste gietvloeren. Onze technische adviseur laat u kennismaken met onze producten, kleuropties en vertelt u alles over de opbouw van de kleurvaste gietvloer. Ook het uitvoeringsproces komt uitgebreid aan de orde, zodat u straks inzicht heeft in alle belangrijke facetten. Bel ons voor het maken van een afspraak dan ontvangen wij u binnenkort in onze showroom.

Wilt u meer weten over de kleurvaste gietvloer

Meer informatie over de kleurvaste gietvloer vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie kleurvaste gietvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl

Wij leveren ook een gietvloer, antislip coating, betonlook gietvloer, woningvloer, vloerverwarming, polyurethaan gietvloer, coating betonvloer en bieden vele andere mogelijkheden.

Kunststofvloeren

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike