Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Kleurvaste Gietvloer

Kleur bepaalt de uitstraling van een interieur. Laat u goed informeren over een kleurvaste gietvloer. Zon, vocht en inlopen kunnen de kleur van uw vloer aantasten. In ruimtes waar veel zonlicht naar binnen komt is een alifatische polyurethaan coating (PU) uitermate geschikt om een kleurvaste gietvloer te creëren.


Onze kleurvaste gietvloer is veelzijdig

Vooral wanneer u veel raampartijen heeft, is een kleurvaste gietvloer geen overbodige luxe. Niet alleen de topcoating is van belang voor een kleurvaste gietvloer. Om een echte kleurvaste gietvloer te krijgen dienen de verschillende gietlagen zorgvuldig te worden opgebouwd.

Kleurvaste gietvloer voor particulier en professioneel gebruik

Een alifatische PU kleurvaste gietvloer is een solide kunststof gietvloer. Deze kleurvaste gietvloer is Uv-bestendig, overbrugd scheuren in de ondervloer en is in bijna elke RAL kleur te leveren.

De alifatische PU kleurvaste gietvloer is vooral geschikt voor woonhuizen, maar ook voor commercieel gebruik in kantoren, praktijkruimtes, ontvangstruimtes en restaurants. Met een alifatische PU kleurvaste gietvloer van G-vloeren kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid.

Wilt u meer weten over de kleurvaste gietvloer

Meer informatie over de kleurvaste gietvloer vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie kleurvaste gietvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl

Wij leveren ook een gietvloer, antislip coating, betonlook gietvloer, woningvloer, vloerverwarming, polyurethaan gietvloer, coating betonvloer en bieden vele andere mogelijkheden.

Kunststofvloeren

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike