Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Industriële Vloer

Voor fabrieken, bedrijfshallen, markten, garages en opslagruimten kan G-vloeren u een hoogwaardige industriële vloer leveren. Deze epoxy gietvloer is een sterke hard-elastische vloer met een hoge kras- en slijtvastheid.

De industriële vloer is in elke gewenste kleur of kleurencombinatie te verkrijgen. Een industriële vloer heeft een hoogglans uiterlijk, maar kan desgewenst ook mat afgewerkt worden.

De kenmerken van een industriële vloer

De industriële vloer is zeer sterk en uitermate geschikt voor zware en mechanische belasting. Een industriële vloer van G-vloeren is vloeistofdicht, hygiënisch, naadloos, slijtvast en gemakkelijk in onderhoud.

Wij hebben jarenlange ervaring met gietvloeren en werken uitsluitend met materialen van de beste kwaliteit. Wij leveren een industriële vloer tegen een zeer gunstige prijs.

Hebt u nog vragen over de industriële vloer?

Kijk op onze website https://www.g-vloeren.nl/ voor uitgebreide informatie over de industriële vloer. Hier kunt u ook direct een offerte voor uw industriële vloer opvragen.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer 020-8463694. Wij vertellen u graag meer over de beste industriële vloer voor uw bedrijf.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een epoxy coatingvloer, vloerverwarming, kunststofvloeren, betonlook vloer, siergrind, grindvloeren en vele andere vloeren voor professioneel en particulier gebruik.

Industrievloer

G-vloeren Nieuws

28 juni 2019

G-vloeren creëert moderne gietvloer in oud huis

G-vloeren heeft onlangs weer eens de specialiteit bewezen met het omtoveren van een oude woning tot een schitterend paleis. In elk geval voor wat betreft de basis met het creëren van een moderne gietvloer in een oud huis.

lees meer
28 juni 2019

G-vloeren renoveert regelmatig oude gietvloeren

Er komt steeds meer vraag naar het renoveren van oude gietvloeren en daar is G-vloeren als specialist de beste in. Daarom stijgt de vraag bij ons ook naar de renovatie van oude gietvloeren.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike