Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Betonverf

Specialisten in betonverf en coatingsystemen

G-vloeren BV levert en appliceert hoogwaardige coatings en betonverf voor de verduurzaming en het opnieuw kleur geven aan vloeren, wanden alsmede andere bouwkundige of constructieve elementen. Essentieel bij het aanbrengen van betonverf is de voorbehandeling en preparatie van de ondergrond. Een zorgvuldige behandeling van de ondergrond zorgt altijd voor het beste resultaat. Werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zijn onder meer het afbijten van bestaande betonverf, het opruwen van vloeren en wanden, het reinigen van interieurelementen, het schuren van vloeren alsmede het vlamstralen van beton en diverse andere intensieve preparatiebehandelingen die voor het goed aanbrengen van betonverf noodzakelijk zijn. Ook gebruiken wij vaak anti-slipcoatings om bestaande trappen of bordessen van een slipbestendige laag te voorzien. De keuze voor het type betonverf is afhankelijk van het gebruik, weersbestendigheid, watervastheid, de uiteindelijk te verkrijgen slijtvastheid, gladheid en de kleur. G-vloeren BV appliceert betonverf in tal van ruimten en voor diverse toepassingen, denk aan vloeren van parkeergarages, betonnen constructie-elementen van woongebouwen, trappen, balkons maar wij brengen ook betonverf aan over bestaande verflagen die een nieuw jasje nodig hebben. G-vloeren is lid van de Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven en levert hoogstaande kwaliteit betonverven en coatings tegen een eerlijke prijs aan particulieren, ondernemers en winkeliers.

Het schuren van beton en behandeling met betonverf

Het zorgvuldig schuren van beton is één van de meest logische uitvoeringswerkzaamheden om een vloer of wand klaar te maken voor een nieuwe betonverflaag. Niet alleen verkrijgt men zo een egaal oppervlak, maar worden bestaande resten verf, vuil en andere verontreinigingen zorgvuldig verwijderd. Voordat de eerste laag betonverf wordt aangebracht, wordt gebruik gemaakt van een diamantschuurmachine en een industriële stofzuiger om het oppervlak zo schoon mogelijk te krijgen. Scheuren of butsen in een vloer kunnen gelijk worden opgevuld met kitten of een elastische mortel. Voordat de betonverf wordt aangebracht, kan het noodzakelijk zijn een primer aan te brengen die hechting tussen de verf en het beton garandeert.

Het kiezen van een betonverf systeem

De meeste betonverf systemen zijn goed bestand tegen water, olie, vetten, schoonmaakmiddelen, autobanden en benzine. Betonverf is dan ook zeer geschikt voor het verduurzamen van wanden en vloeren van winkels, garages en woonkamers binnenshuis. Diverse watergedragen betonverven belasten het milieu een stuk minder en zorgen voor minimale dispersie van chemische bestanddelen tijdens het aanbrengen en tijdens de droging. Het kiezen van een betonverfsysteem is evenwel de belangrijkste stap in het gehele proces. Sommige betonverven zijn uitstekende 1-laags dekkende coatingsystemen en andere betonverven kunnen het best 2-laags worden aangebracht. Uiteraard kunnen onze technische advisieurs u alles uitleggen over de diverse epoxy, polyurethaan en acrylaat betonverven die voor handen zijn. Wij denken graag met u mee over de voor u meest optimale (budgettair en functioneel) oplossing.

Meer over coatings van G-vloeren leest u hier.

Beton vloer

G-vloeren Nieuws

28 juni 2019

G-vloeren creëert moderne gietvloer in oud huis

G-vloeren heeft onlangs weer eens de specialiteit bewezen met het omtoveren van een oude woning tot een schitterend paleis. In elk geval voor wat betreft de basis met het creëren van een moderne gietvloer in een oud huis.

lees meer
28 juni 2019

G-vloeren renoveert regelmatig oude gietvloeren

Er komt steeds meer vraag naar het renoveren van oude gietvloeren en daar is G-vloeren als specialist de beste in. Daarom stijgt de vraag bij ons ook naar de renovatie van oude gietvloeren.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike