Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Betonvloer Amsterdam

Uw betonvloer door G-vloeren BV uit Amsterdam laten opknappen

Een verouderde betonvloer of een verweerde gecoate betonvloer heeft op gezette tijden een nieuwe afwerking nodig. G-vloeren BV uit Amsterdam is al jaren actief op het gebied van betonverduurzaming en het herstellen van betonvloeren in de regio Amsterdam. Onze hoogwaardige coatings en gietvloeren treft u aan bij diverse particulieren en ondernemers woonachtig of opererend vanuit Amsterdam. Denk daarbij aan fabrieksvloeren, vloeistofdichte betonvloeren voor garagehouders en automontagebedrijven maar ook zeer esthetische coatings voor woningbezitters en VVE's uit Amsterdam alsmede afwerkingen voor kantoorvloeren en winkelvloeren. Het goed afwerken van betonvloeren begint met een goede analyse van bestaande beschadigingen en de kwaliteit van de ondergrond. Vooral voor het vervaardigen van vloeistofdichte betonvloeren is het gedetailleerd in kaart brengen van de ondergrond essentieel. Hetzelfde geldt voor de betonvloeren van badkamervloeren die moeten worden voorzien van een watervaste coating of gietvloer. Bent u gevestigd in de regio Amsterdam en zoekt u nog naar een zeer ervaren vakspecialist voor de renovatie van uw betonvloer? Onze technische adviseurs staan u graag te woord omtrent de voor u meest optimale oplossing.

Betonvloeren in Amsterdam renoveren met sterke epoxycoatings

Epoxycoatings zijn een beproefd middel als het gaat om de afwerking van betonvloeren. Veel winkeliers uit Amsterdam hebben ons de afgelopen jaren benaderd voor een goed advies en de vakkundige behandeling van hun verouderde betonvloer. Epoxy is gemakkelijk naadloos aan te brengen, de doorsnee rolcoating is in korte tijd opgedroogd en de vloer is binnen een week al weer beloopbaar. G-vloeren BV zorgt ervoor dat de totale renovatie van uw betonvloer in Amsterdam zo snel mogelijk gebeurd of dat deze gefaseerd wordt uitgevoerd zodat uw winkel of bedrijf gewoon draaiende blijft. Wij werken voor onze Amsterdamse klanten op basis van vaste opleveringstermijnen en garantiestellingen conform de voorwaarden van de Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven (NOA).

Gietvloeren gebruiken voor de renovatie van uw betonvloer in Amsterdam

Een gietvloer is doorgaans een factor 3 tot 5 keer dikker dan een enkele coatinglaag. Kleine oneffenheden in de ondergrond kunnen geheel vlak worden afgewerkt. Gietvloeren voor betonvloeren hebben wij bij tal van Amsterdamse ondernemers en particulieren toegepast, zowel op epoxy gebaseerde gietvloeren als zeer esthetische PU gietvloeren met een alifatisch karakter. Onze gietvloeren kunnen over elke mogelijke ondergrond worden aangebracht, niet alleen over betonvloeren. Als de ondergrond maar eerst goed stabiel en glad is gemaakt. VVE's en ondernemerscollectieven uit Amsterdam profiteren van onze aantrekkelijke kortingen op diverse soorten gietvloeren voor de renovatie van betonvloeren.

Meer weten? Neem contact op met onze technische medewerkers van onze vestiging in Amsterdam voor een deskundig advies of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Betonvloer coating

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike