Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Betonvloer Rotterdam

Bouwen aan betonvloeren in Rotterdam

Betonvloeren renoveren of voorzien van een duurzame afwerking? Als Rotterdamse woningbezitter, winkelier of ondernemer, heeft u natuurlijk een vakspecialist nodig die alles afweet van coatings en gietvloeren uw betonvloer van een hoogwaardige afwerking te voorzien. G-vloeren BV is de gietvloerspecialist en coatingexpert van Rotterdam, wij bouwen al ruim 15 jaar aan de mooiste betonvloeren van de stad. U vindt onze veelkleurige betonvloeren in Rotterdamse woningen, kantoren, winkels, showrooms en nog vele andere ruimten in Rotterdam. U schakelt ons in voor bestaande en nieuwe betonvloeren, om een badkamer te laten voorzien van een watervaste en kleurige afwerking of om de betonvloer van een werkplaats of fabriek geheel vloeistofdicht te maken. G-vloeren BV is veelzijdig, professioneel en altijd op zoek naar nieuwe innovatieve oplossingen om betonvloeren in Rotterdam zo goed mogelijk af te werken. Bent u woonachtig in Rotterdam of zoekt u nog een erkende vakspecialist om uw betonvloer van een duurzame afwerklaag te voorzien? Win advies in bij onze betonvloerspecialisten of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer dan 200 m2 betonvloer renoveren? Profiteer van onze aantrekkelijke kortingen op epoxy gietvloeren en PU vloeren die oplopen tot maar liefst 15%!

De voordelen voor u als VVE uit Rotterdam

Betonvloeren van balkons of centrale ruimten een frisse nieuwe afwerking geven? Binnen of buitenwerk? Met de hoogwaardige epoxycoatings van G-vloeren BV maakt u uw pand weer voor de eerst komende jaren uitstekend te onderhouden. Wij bieden VVE's uit Rotterdam aantrekkelijke kortingen bij renovaties met meer dan 150 m2 vloeroppervlak. Voor een vaste lage prijs per m2 kunt u elke betonvloer in Rotterdam door ons laten verduurzamen. G-vloeren BV is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven (NOA) en werkt volgens uitstekende garantievoorwaarden en biedt optimale oplossingen voor elke Rotterdamse VVE.

Voordelen voor Rotterdamse woningbezitters die een betonvloer willen opknappen

Profiteer van onze zeer hoogwaardige alifatische PU gietvloeren en laat uw woonkamer, keuken of badkamer voorzien van een ultradunne slijtvaste laag die de eerst komende 15 jaar zijn kleur behoudt. G-vloeren BV biedt woningbezitters uit Rotterdam het beste van het beste op het gebied van esthetische polyurethaan gietvloerproducten en coatings. Onze betonvloerafwerkingen worden geheel naadloos aangebracht en kunnen makkelijk worden schoon gehouden met een simpele dweil en wat water. Bij G-vloeren BV kunt u uiteraard ook terecht voor woonbeton, een cementgebonden gietvloer van topkwaliteit die moeiteloos met vloerverwarming te combineren is.

Regel professioneel en efficiënt de complete renovatie en afwerking van uw Rotterdamse betonvloer! Neem contact op met onze technische medewerkers voor een deskundig advies of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Coaten beton

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike