Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Coaten beton

Het coaten van beton door de specialisten van G-vloeren BV

Voor elk conserveringsvraagstuk beschikt G-vloeren BV over de meest hoogwaardige coatingsystemen voor het coaten van verouderd of nieuw beton, coatings die voor allerlei toepassingen inzetbaar zijn, zowel voor binnen als voor buiten. Voordat wij aan de slag gaan met het coaten van beton brengen onze specialisten de bestaande situatie eerst goed in kaart. Er wordt gekeken naar de kwaliteit van het bestaande beton en of eerst mogelijke structurele problemen moeten worden opgelost. Eigenlijk bestaan er twee manieren om beton te coaten; impregneren/hydrofoberen van beton zodat het beton waterafstotend wordt of het esthetisch opwaarderen en slijtvast maken van beton d.m.v. 2-componenten coatings. Impregneren wordt met behulp van een rolcoating of spuitcoating gedaan, veelal zijn dit siliconaten, alkylalkoxysilanen en andere vormen van siliconenharsen. Impregneer coatings voor beton geven beton weer voor circa 10 jaar een goed schoon te houden waterafstotend oppervlak. Al onze impregneer coatings voor beton worden door vakmensen aangebracht op zeer professionele wijze met inachtnememing van de noodzakelijke ARBO veiligheidseisen. Impregneercoatings voor beton kunnen helpen om mogelijke graffiti in de toekomst beter te kunnen verwijderen.

Afdichtingscoatings en esthetische coatings, het coaten van beton om slijtage te voorkomen

Wilt u meer aan beton doen dan alleen impregneren? Dan heeft u coatings nodig die goed dekkend zijn en ook scheuren en andere beschadigingen kunnen overbruggen. Doorgaans zijn daarvoor drie varianten voorhanden; epoxy-, polyurethaan- of acrylaatcoatings. Met epoxycoatings voor beton krijgt u een beschermingslaag met zeer goede slijtvaste eigenschappen. Met polyurethaan coatings voor beton kunt u kleinere scheuren overbruggen zodat het betonoppervlak er weer als nieuw uitziet. Met PU coatings heeft u iets meer mogelijkheden wat betreft kleur. Acrylaten hebben als betoncoating uitstekende dekkende eigenschappen, maar zijn minder slijtvast als epoxy. Epoxy coatings worden dan ook overal toegepast, voor parkeergarages, brugdekken, galerijen en op balkons. Epoxy coatings zijn bij uitstek het middel om verouderde of verweerde betonconstructies een nieuw leven te geven.

Vijftien jaar ervaring in het coaten van betonconstructies, vloeren en wanden

De specialisten van G-vloeren BV hebben 15 jaar ervaring met beton coatingsystemen en het verduurzamen van betonnen wanden en vloeren. Inmiddels vindt u onze verduurzamingsoplossingen in vele steden in heel Nederland, vaak ook in combinatie met gietvloeren. Wij werken nauw samen met de VBR, de Vereniging van gecertificeerde Beton Reparatiebedrijven en zijn lid van het Bedrijfsschap Afbouw.

Kijk hier voor meer informatie over de verschillende coatingsystemen.

Toepassingsgebieden beton coatings G-vloeren BV:

  • Hoogwaardige betoncoatings parkeergarages
  • Vloeistofdichte beton coatings fabriekshallen en productiecentra
  • Design betoncoatings voor showrooms en winkelcentra
  • Coatings voor brugdekken en infrastructuur
  • Coatings voor betonnen onderdelen van trappenhuizen, galerijen en balkons bij appartementengebouwen
Wooinbeton Amsterdam

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike