Beton cire voordelen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De vele beton ciré voordelen doen veel mensen ertoe besluiten om voor deze prachtige vloer of wand in huis te kiezen. Een eerste voordeel van beton ciré is al dat deze zowel geschikt is voor toepassing in de woonkamer als in de badkamer. Het is zelfs mogelijk om in de badkamer de vloer en de wanden ervan te voorzien om zo tot een mooie eenheid te komen. Bovendien is beton ciré op vrijwel iedere ondergrond uit te voeren. G-vloeren laat u graag kennismaken met nog veel meer beton ciré voordelen en mocht u vragen hebben, stel deze dan gerust aan ons.

  1. Eigenzinnige en stijlvolle uitstraling

Er is een belangrijk voordeel gekoppeld aan beton ciré en dat is de eigenzinnige en stijlvolle uitstraling die zo kenmerkend is. De originele look is altijd uniek, waarbij u de keuze heeft uit prachtige kleuren en bijzondere structuren. U bepaalt dan ook vooraf welke sfeer u in het interieur wenst, zoals van uitersten als sereen en verfijnd tot stoer en robuust. Door de perfecte kleur in combinatie met de ideale structuur te kiezen, ontstaat er een waanzinnig resultaat. Wij adviseren u overigens graag bij het samenstellen van de structuur, zoals wij ook hebben gedaan voor het aanbrengen van beton ciré in Amsterdam en beton ciré in een woning in Den Haag.

  1. Hygiënisch door het naadloze oppervlak

Naast dat de uitstraling een van de vele beton ciré voordelen is, geldt dit eveneens voor de naadloze uitvoering. Er bevinden zich geen kieren, naden of andere openingen in het oppervlak van een beton ciré wand of beton ciré vloer. Dit maakt dat er sprake is van een optimale hygiëne. Daar waar voegen tussen tegels in een badkamer een nest vormen om bacteriën en schimmels te laten groeien, is dat bij beton ciré in de badkamer niet het geval.

  1. Praktisch onderhoudsgemak met waterdicht oppervlak

Dat beton ciré naadloos is, biedt meerdere voordelen. Er is namelijk eveneens sprake van praktisch onderhoudsgemak als het om de schoonmaak van de vloer of wanden gaat. Het oppervlak is door ons waterdicht uit te voeren door een coating aan te brengen. Hierdoor is het onder meer mogelijk om beton ciré op wanden in de doucheruimte te plaatsen. Het is voor de schoonmaak aan te raden om een microvezeldoek te gebruiken in combinatie met een neutraal schoonmaakmiddel. Het is af te raden om met agressieve middelen als bleek schoon te maken. Door het oppervlak regelmatig schoon te maken, is het niet nodig om een ontkalker te gebruiken.

  1. Lange levensduur met duurzaam karakter

Het vierde voordeel van beton ciré is dat u de zekerheid krijgt van een vloer of wand met een duurzaam karakter en lange levensduur. Uiteraard is deze garantie alleen van toepassing als u beton ciré laat aanbrengen door een specialist als G-vloeren. Wij zorgen namelijk voor vakkundig vakwerk wat aan het resultaat ten grondslag ligt. In het kader van duurzaamheid is het goed om te weten dat beton ciré milieuvriendelijk is en gemaakt wordt met de toepassing van natuurlijke materialen.

Wilt u meer weten over de voordelen van beton ciré of een afspraak maken? Wij zijn op meerdere manieren te bereiken, zoals telefonisch of per email en onze showroom is op afspraak te bezoeken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten