Beton Cire Zoetermeer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Wilt u beton ciré in Zoetermeer laten aanbrengen? G-vloeren heeft de kennis en ervaring in huis om elk project te doen slagen en voorziet daarbij in een klantgerichte service. Bovendien hanteren wij voor beton ciré in Zoetermeer aantrekkelijke prijzen. U betaalt bij ons minder per m2 als u meer m2 beton ciré afneemt. Onze betonstuc is van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en kent een lange levensduur.

Beton ciré in Zoetermeer voor diverse toepassingen

Een beton ciré vloer in Zoetermeer is populair net als dat er steeds meer badkamers zijn waar de wanden met deze hoogwaardige betonstuc zijn afgewerkt. In de badkamers is het al een trend en in het verlengde daarvan kiezen ook meer en meer mensen voor beton ciré in het toilet. Op deze manier is zowel het interieur van de badkamer als het interieur van een toilet te voorzien van een stijlvolle en luxe uitstraling. Het exclusieve karakter is te benadrukken door de ideale kleur in combinatie met het perfecte design te kiezen.

Watervaste kwaliteit

Beton ciré in Zoetermeer is voor badkamers en toiletten geschikt dankzij de watervaste kwaliteit. Het materiaal van betonstuc bestaat uit een mix van beton en hars. Dit is de basis, maar daar voegen wij een sealer aan toe. Deze bovenste laag als afwerking van beton ciré in Zoetermeer fungeert als een geïmpregneerd oppervlak, zodat er geen water doorheen komt. Het voordeel van de watervaste kwaliteit is dat daarmee ook wordt voorzien in een uitstekende hygiëne. Betonstuc is naadloos en kent bovendien een schimmelwerende werking met vuilafstotende eigenschappen.

Persoonlijk advies

Wij vinden het belangrijk dat u bij de keuze voor beton ciré in Zoetermeer een resultaat te zien krijgt waar u nu nog van droomt. Daarom voorzien wij u graag van persoonlijke advies bij het samenstellen van beton ciré. De uitstraling is namelijk niet alleen afhankelijk van de kleur, maar ook van het design. Om aansluiting te vinden bij de interieurwensen dient deze combinatie perfect te zijn. Bij het design draait het bijvoorbeeld om het patroon dat in het oppervlak ontstaat. Het is niet zo dat beton ciré maar op één manier is aan te brengen en uit te voeren. Dat kan op veel verschillende manieren, waarbij de vegende handbeweging het verschil maakt in het resultaat. Het is een stuk ambachtswerk om het design zo aan te brengen, zoals u dat voor ogen hebt. Daar zijn wij gespecialiseerd in en daarom kan u bij ons altijd terecht voor persoonlijk advies.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten