Betonlook vloer nieuw design

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een betonlook vloer geeft uw interieur een modern en opvallend karakter toe aan uw interieur. Deze gietvloer heeft de uitstraling van beton, maar wordt gemaakt van kunststof. Hierdoor profiteert u van de sterke en comfortabele eigenschappen van kunststof en heeft u een unieke vloer die jarenlang meegaat.

  Altijd een unieke vloer die op maat gemaakt is

  Ruimschoots keuze in afwerking en kleur

  Bekijk de mogelijkheden in onze riante showroom

  Ontvang een vrijblijvende offerte op maat

  Professionele begeleiding van A tot Z

Navigeer via bovenstaande buttons eenvoudig naar de informatie die u zoekt.

Voordelen van een betonlook vloer

Een gietvloer met betonlook heeft tal van voordelen. Denk hierbij aan:

 • Geluiddempend: creëer een rustige sfeer
 • Onderhoudsvriendelijk: eenvoudig te reinigen met een stofzuiger
 • Volledig naadloos: geen kieren of naden in uw vloer
 • Slijtvast en waterdicht
 • Duurzaam: een betonlook vloer gaat jarenlang mee
 • Leverbaar in vele kleuren

Wanneer u kiest voor een combinatie met vloerverwarming, dan appliceert G-vloeren zowel de vloerverwarming als de vloer.

Betonlook vloer prijs

We berekenen de betoonlook vloer prijs per vierkante meter. U heeft bij G-vloeren al een betonlook vloer vanaf € 45,- per vierkante meter. Dit is de basisprijs van onze vloeren, de uiteindelijke betonlook vloer prijs hangt af van verschillende factoren:

De voorbereiding

Een betoonlook vloer leggen we aan op een egale ondergrond. Het is maatwerk om de ondergrond gereed te maken voor de aanleg van de vloer. Oudere beton- en cementvloeren hebben meer behandeling nodig dan een recent aangelegde vloer in een nieuwbouwwoning. De voorbereiding bestaat uit het schuren en reinigen van het beton, het behandelen van de ondergrond. Ook de werkzaamheden die nodig zijn om de omgevingscondities optimaal te maken zijn van invloed op de prijs.

De oppervlakte van de betonlook vloer

De prijs voor een groter oppervlakte ligt vanzelfsprekend hoger dan die voor een betonlook vloer op een kleinere oppervlakte. De prijs per vierkante meter gaat in verhouding omlaag wanneer er sprake is van een grotere betonlook vloer. Daarbij speelt ook de complexiteit van de oppervlakte een rol. De prijst stijgt wanneer we de betonlook vloer aanleggen in een lastig te bereiken ruimte of een ruimte met een afwijkende vorm.

De samenstelling van uw betonlook vloer

Onze betonlook vloeren zijn aan te leggen in vrijwel elke kleur en met diverse patronen. De keuze van de kleur draagt bij aan de uiteindelijke prijs van uw vloer. Het is eveneens mogelijk om diverse extra eigenschappen toe te voegen aan uw betonlook vloer. Voorbeelden van deze opties zijn het toevoegen van een extra kraswerende of slijtvaste laag. Deze toevoegingen zorgen voor een hogere prijs van uw vloer.

Een collectieve betonlook vloer van G-vloeren met korting

G-vloeren biedt een aantrekkelijkere korting wanneer u collectief kiest voor een betonlook vloer. Kies bijvoorbeeld samen met de bewoners en de Vereniging Van Eigenaren om gezamenlijk een betonlook vloer aan te laten leggen. De korting van G-vloeren kan oplopen tot 15%.

Ook samen met uw medebewoners een betonlook vloer aan laten leggen tegen een flinke korting? Neem contact op met onze adviseurs voor meer informatie: 020 486 36 94

Inspiratie opdoen? Bekijk enkele van de mogelijke betonlook vloer kleuren:

Ontwerp uw eigen betonlook vloer

Een betonlook vloer is aan te leggen in elke gewenste kleur, maar ook het toevoegen van een patroon of het verwerken van een bijzonder design behoort tot de mogelijkheden. Bekijk onze kleursamples en creëer in de online tool uw eigen betonlook vloer. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met onze adviseurs. Zij helpen u graag met het ontwerp en de kleurkeuze van uw nieuwe vloer. Bel 020 486 36 94 voor persoonlijk advies.

Uitvoerder op bezoek voor aanvang werkzaamheden

Het traject van advies tot aanschaf van een betonlook vloer krijgt een vervolg met een gedegen voorbereiding. Daarom ontvangt u van ons vooraf ook een checklist met uitgebreide informatie. Bijvoorbeeld over het werkbezoek dat onze uitvoerder aflegt voordat de werkzaamheden van start gaan. Onze uitvoerder treedt met u in contact om een afspraak voor een werkbezoek te maken. Dat vindt vervolgens een week tot twee weken voor ons applicatieteam start plaats. U kan dan uw sleutel tijdens het werkbezoek alvast aan onze uitvoerder geven. Dat maakt het voor ons gemakkelijker om de werkzaamheden efficiënt in te delen en van start te gaan.

Beoordelen van de ruimte

Een van de belangrijke redenen van het werkbezoek is de beoordeling van de ruimte. Het is mogelijk dat voor het aanbrengen van de betonlook vloer er toch nog een aantal aandachtspunten zijn. Bovendien beoordeelt onze uitvoerder aan de hand van objectieve gegevens of de ruimte geschikt is. Bijvoorbeeld door een vochtmeting uit te voeren. Zo is er ook nog een exacte meting van het aantal vierkante meters. Daarnaast checkt onze uitvoerder de afwerking van de ruimte. Het is onder meer van belang dat de ruimte voor het aanbrengen van de betonlook vloer schoon is en vrij van stof.

Vochtgehalte van de ondergrond van betonlook vloer

Het vochtgehalte van de ondervloer waar de betonlook vloer op komt te liggen, dient optimaal te zien. Dat betekent dat er sprake is van een maximaal toegestaan vochtpercentage van de ondergrond. Het vochtpercentage kan per soort ondergrond overigens variëren. Bij een egaline vloer of een zandcement vloer bedraagt dat percentage 2,5%. Dat is eveneens van toepassing bij een betondek vloer. Is er sprake van een anhydriet ondergrond of gipsgebonden egaline ondervloer dan is 1,0% het maximale vochtpercentage. Overigens meten wij uiteraard het vochtgehalte met een vochtmeter.

Opnameformulier

De uitvoerder noteert alle gegevens op een tablet door deze in te vullen op een opnameformulier. Na het werkbezoek krijgt u het opnameformulier per mail via ons hoofdkantoor toegezonden. Daarin staan alle bevindingen vermeld net als mogelijke punten die nog aandacht verdienen ter voorbereiding van het aanbrengen van de betonlook vloer. Mocht er sprake zijn van meerwerk in het kader van de voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden dan staat deze informatie daar eveneens in vermeld.

“Wij hebben gekozen voor een betonlook vloer in onze woonkamer. We zijn erg tevreden over de werkwijze van G-vloeren en het eindresultaat mag er wezen!”
– Familie de Waaijer

“We zijn erg blij met onze nieuwe betonlook vloer. Het team van G-vloeren heeft goed naar onze wensen geluisterd en de vloer heeft nu precies de uitstraling die we wilden.”
– Joep van den Singel

Optimale omstandigheden in de ruimte

Bij het aanbrengen van de betonlook vloer is het belangrijk dat de omstandigheden in de ruimte optimaal zijn. Dat betekent dat de ruim niet alleen schoon en stofarm dient te zijn, maar ook winddicht en waterdicht. De perfecte temperatuur in de ruimte tijdens de werkzaamheden is 18 graden Celsius. Deze temperatuur voorziet er namelijk in dat de uitvloeiing op de ideale manier plaatsvindt. Daarnaast is het van belang dat er een goede verlichting aanwezig is in de ruimte. Een goede verlichting voorkomt namelijk dat er vuiltjes in de betonlook vloer terechtkomen tijdens het aanbrengproces. Verder is het van belang dat er geen andere bouwwerkzaamheden plaatsvinden tijdens het aanbrengen van de betonlook vloer. U krijgt al deze informatie en nog meer gegevens vooraf overigens overhandigd om niets aan het toeval over te laten.

Betonlook vloeren en vloerverwarming

In tegenstelling tot een ‘gewone’ betonvloer, leent een betonlook gietvloer zich wél voor vloerverwarming. Waar echt beton gevoelig is voor temperatuurwisselingen zorgt de flexibele eigenschap van een betonlook gietvloer ervoor dat er geen barsten ontstaan. Laat u adviseren door een van onze medewerkers om te weten te komen welke soort gietvloer het best aansluit op uw wensen.

Een betonlook vloer in uw interieur?

Een betonlook vloer is een stijlvolle, moderne basis voor iedere ruimte. Mits gelegd door een professional en van hoge kwaliteit grondstoffen, heeft u er jarenlang plezier van.

Op zoek naar een kwalitatieve betonlook vloer?

Ruim 17 jaar ervaring met o.a. gietvloeren, woonbeton en betonlook.

Al meer dan 7000 vloeren gelegd in Nederland en België.

Prachtige showroom met kundig advies van onze specialisten.

Tientallen kleursamples in de showroom of online, elke RAL kleur mogelijk.

Uw nieuwe vloer binnen een aantal weken gelegd.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

Dell
Gemeente Amsterdam
Lenovo
LG

De aanleg van een betonlook vloer

We leggen u hieronder stap voor stap uit hoe de aanleg van een betonlook vloer in zijn werk gaat.

Stap 1: voorbereiding van de ondergrond

Het is belangrijk dat de ondergrond van een betonlook vloer goed uitgehard en vlak is. Ook moeten de vloer en de ruimte vet- en stofvrij, glad en droog zijn. In sommige gevallen is de ondergrond niet helemaal vlak, in dat geval gaan we de vloer eerst egaliseren.

Stap 2: de primerlaag

Bij de tweede stap voorzien we de ondergrond van een primerlaag. Deze primer zuigt zich vast in de ondervloer en zorgt voor een optimale hechting van de betonlook vloer. Een primerlaag verstevigt de vloer en zorgt ervoor dat onze specialisten de betonlookvloer mooi glad kunnen aanbrengen. Het type primer dat we gebruiken hangt af van de vloer.

Stap 3: de schraplaag

De schraplaag is een kunststof massa die ervoor zorgt dat alle gaatjes en kleine oneffenheden gedicht worden.

Stap 4: betonlook vloer

Bij de vierde stap gaan we aan de slag met het aanbrengen van de daadwerkelijke betonlook vloer. Hiervoor gebruiken we twee kleuren. Door de vloer te gieten en het materiaal te bewerken met een spaan, creëren we een unieke look waar de betonlook vloer om bekendstaat.

Stap 5: de laklaag

Nadat de betonlook vloer is aangelegd, werken we deze af met een laklaag. Deze lak beschermt uw vloer en zorgt ervoor dat u er lang plezier van heeft.

Lees hier het laatste nieuws:

7 essentiële tips voor de ultieme vloerkeuze: waar moet u op letten?

7 essentiële tips voor de ultieme vloerkeuze: waar moet u op letten? Bij het kopen van een nieuwe vloer heeft u alle gelegenheid om de ideale keuze te maken door met allerlei aspecten rekening te houden. Daarbij let u op onder meer op de ruimte en de functionaliteit daarvan, maar natuurlijk ook op de gewenste sfeer en uitstraling net als op de levensduur, prijs en op het gemak van het onderhoud. Bekijk hier de 7 essentiële tips om tot de ultieme vloerkeuze te komen. 1. Houd rekening het soort ruimte Het is belangrijk om te kijken naar waar de vloer komt te liggen, want een woonkamer richt u anders in dan bijvoorbeeld een badkamer, hal, keuken of slaapkamer. Of wellicht bent u op zoek naar een vloer voor uw kantoor, sportschool of showroom. Het soort ruimte geeft onder meer aan wat de functionaliteit moet zijn. In een keuken is het belangrijk dat de vloer hygiënisch is en in de woonkamer speelt comfort een grote rol. 2. Stem de vloerkeuze af op de gewenste stijl Elk interieur is op unieke wijze ingericht of in te richten en het is daarbij van belang dat de vloer erop aansluit of de uitstraling ondersteunt. Het design en de kleur van de nieuwe vloer zijn daarbij belangrijk. Een strakke en naadloze vloer, zoals onze PU gietvloeren zijn in iedere kleur te plaatsen en dragen bij aan een moderne stijl. Er zijn ook mogelijkheden om op een specifieke stijl aan te sluiten, zoals een betonlook vloer geschikt is voor een industrieel interieur. 3. Denk aan het comfort Het comfort van een vloer is in iedere ruimte in huis van belang, zowel in de woonkamer als in de keuken net als in de slaapkamer en badkamer. Wij hebben voor uw hele woning altijd een passende gietvloer beschikbaar in ons assortiment. 4. Let op het onderhoud U heeft bij de keuze voor een nieuwe vloer de mogelijkheid om […]

Toekomst van retail: coatingvloeren transformeren winkelervaring met ongekende duurzaamheid

Het is in iedere winkel belangrijk dat klanten een fijne ervaring beleven. Dat laat de verkoopcijfers namelijk toenemen. Daarbij is het uiteraard van belang om oog te hebben voor duurzaamheid, want de kritische consument let daar steeds vaker op bij het doen van een aankoop. Wij bieden u de mogelijkheid om deze aspecten met elkaar te combineren. Onze coatingvloeren zorgen namelijk voor een transformatie van de winkelervaring en bovendien zijn ze duurzaam verantwoord. Uitstraling in uw winkel Een belangrijk kenmerk van coatingvloeren is, dat deze af te stemmen zijn op de uitstraling in uw winkel. Er zijn eindeloos veel kleuren en designs beschikbaar om de coatingvloer in uit te voeren. U houdt wat dat betreft niet alleen gemakkelijk rekening met uw doelgroep, maar ook met de producten die u verkoopt. Een industriële stijl is bijvoorbeeld te benadrukken met een betonlook vloer in grijze tinten, maar het is ook mogelijk om een modern interieur perfect naar voren te laten komen met een coatingvloer in een bijpassende kleur. De uitstraling in uw winkel draagt bij aan de totale winkelervaring en met een coatingvloer valt in dat opzicht winst te behalen. Duurzaam tot in lengte van jaren Het duurzame karakter uit zich op verschillende manieren bij het plaatsen van een coatingvloer. Het is bijvoorbeeld een hele dunne soort vloer, waarbij er minimaal materiaal nodig is om de winkelvloer te plaatsen. Dit brengt ook met zich mee dat er nagenoeg geen restafval is, want wij berekenen uiteraard hoeveel materiaal er nodig is voor het winkeloppervlak. Een onderscheidend kenmerk van onze coatingvloeren is, dat deze qua duurzaamheid tot in lengte van jaren dienst doen in uw winkel. Deze duurzame vloer gaat jaren mee en is wat dat betreft een vaste en herkenbare waarde. Nette winkelomgeving Het is in winkels van belang dat de winkelomgeving er netjes uitziet en ook daar dragen onze duurzame coatingvloeren aan bij. Deze winkelvloeren zijn volledig naadvrij en makkelijk schoon te […]

Geef je huis in Zuiderweide Dronten een upgrade met een elegante gietvloer

Geef je huis in Zuiderweide Dronten een upgrade met een elegante gietvloer Er ontstaat met de komst van Zuiderweide in Dronten een aangename woonbuurt, waar de natuur ruimte krijgt in de leefomgeving. De nieuwe woningen en appartementen zijn net zo divers als de biodiversiteit. Er komen vrijstaande woningen, maar ook appartementen, rijtjeshuizen en een seniorenhof. Deze diversiteit en het aangenaam wonen in Zuiderweide in Dronten, ervaart u ook met een van onze veelzijdige gietvloeren. Een elegante gietvloer geeft uw huis een waardevolle upgrade. Waardevolle upgrade Een nieuw huis, een nieuwe plek en een nieuw interieur. Alle elementen komen samen met de nieuwbouw, vormgeven van de omgeving en de inrichting van uw huis in Zuiderweide op een fraaie locatie in Dronten. De upgrade van uw interieur begint met de keuze voor een van onze gietvloeren. Daarmee legt u een basis in uw nieuwe huis, die uw interieur een unieke uitstraling en jarenlang comfort geeft. Onze gietvloeren bieden vele voordelen, want ze zijn vloeistofdicht, slijtvast en maken het onderhouden ervan gemakkelijk. Uniek design Comfortabel Vloeistofdicht Slijtvast Onderhoudsgemak Welke gietvloer is ideaal voor uw huis in Zuiderweide? Met betrekking tot de diversiteit sluiten wij graag aan op zoveel mogelijk wensen. Daarom hebben wij voor u onder meer PU gietvloeren, die goed passen bij een strak en modern, maar ook bij een minimalistisch interieur. Zo voorzien wij ook in betonlook vloeren, voor als u uw huis in Zuiderweide een upgrade wilt geven met een industrieel interieur. Een alternatief hiervoor is woonbeton, dat uw inrichting tot een hoog level tilt met een luxe en stijlvolle upgrade. Of kies voor een tijdloze trend en geef uw interieur een upgrade met onze unieke lavasteen gietvloer. Woont u in een appartement, dan is het goed om te weten dat onze gietvloeren daar geschikt voor zijn met het oog geluidsreductie en het aantal decibel. Bovendien vormen onze naadloze en onderhoudsvrije vloeren ook nog eens een perfecte match met vloerverwarming. […]

Een onderhoudsvriendelijke betonlook vloer

Een betonlook vloer is zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden. We lichten kort toe hoe u uw vloer het beste onderhoudt.

Kleinschalig onderhoud van de betonlook vloer

Met stofzuigen en dweilen houdt u uw betonlook vloer eenvoudig schoon. Het schoonhouden van deze vloer is een stuk eenvoudiger dan het reinigen van een parket- of tegelvloer. Omdat wij een betonlook vloer geheel naadloos aanleggen, blijft er geen vuil in kieren of naden van de vloer zitten. We raden u aan om bij het stofzuigen gebruik te maken van een parketborstel. U voorkomt hiermee dat harde onderdelen van uw stofzuiger de vloer beschadigen.

Groot onderhoud van een betonlook vloer

Een betonlook vloer is kleurvast. Helaas kunnen zelfs vloeren van de beste kwaliteit na een paar jaar slijtageplekken vertonen. Een grondige schoonmaakbehandeling kan hierbij de oplossing zijn. Het is aan te raden om deze behandeling altijd uit te laten voeren door een professioneel schoonmaakbedrijf dat ervaring heeft met gietvloeren.

Meer informatie over betonlook vloeren en G-vloeren:

Kleursamples

Betonlook vloer in 1000+ kleuren.

Foto’s

Om nóg meer inspiratie op te doen.

Vloerverwarming

Betonlook i.c.m. vloerverwarming

Vloer creëren

Met onze handige, gratis tool!

Tips

Handige tips van een specialist.

Video’s

Ideeën opdoen op een visuele manier.

Brochure

Handige betonlookvloer informatie.

Onderhoud

Informatie over onderhoud.

Veelgestelde vragen over betonlook vloeren

Omdat onze specialisten regelmatig dezelfde vragen krijgen over betonlook vloeren, hebben we hieronder een selectie gemaakt van de meestgestelde vragen met bijbehorende antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op.

Hoeveel jaar garantie zit er op jullie betonlook vloeren?

Op onze betonlook vloeren zit 5 jaar garantie.

Is een betonlook vloer alleen beschikbaar in het grijs?

Grijs is weliswaar een veelgebruikte kleur voor een betonlook vloer, maar de vloersoort is ook in vele andere kleuren te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan natureltinten of juist heel donkere kleuren. Vraag kleurstalen bij ons aan om tot de perfecte keuze te komen.

Ik heb snel last van koude voeten. Kan ik een betonlook vloer nemen in combinatie met vloerverwarming?

Jazeker, dit is geen enkel probleem. Als u kiest voor vloerverwarming, dan appliceren we zowel de betonlook vloer als uw vloerverwarming.

Wordt een betonlook vloer snel vies?

Een betonlook vloer is volledig naadloos, waardoor er geen vuil in voegen achter kan blijven. Door het naadloze karakter van de vloer is deze gemakkelijk te reinigen. Vloeistoffen hechten zich bovendien niet aan het oppervlak, waardoor ook vlekken verleden tijd zijn. Gemorste vloeistoffen verwijdert u eenvoudig met een vochtige doek.

Kan een betonlook vloer in mijn bestaande woning gelegd worden?

Dit is mogelijk, maar de huidige ondergrond moet wel voldoen aan een aantal eisen. Indien nodig geven we de ondergrond een voorbehandeling, zodat de betonlook vloer hier gemakkelijk overheen te leggen is.

Mijn nieuwe huis wordt pas over een half jaar opgeleverd. Kan ik alvast een betonlook vloer bij jullie kopen?

Dat kan absoluut. Wanneer uw huis bijna klaar is, beginnen wij alvast met het aanleggen van uw betonlook vloer, zodat u op de opleverdatum direct kunt genieten van uw nieuwe vloer.

Is een betonlook vloer wel stevig?

De stevigheid van een betonlook vloer hangt samen met de ondergrond. We adviseren daarom meestal om de ondergrond een voorbehandeling te laten ondergaan. Dit komt de levensduur van de vloer ten goede.

Ik wil graag een vloer met betonlook in mijn badkamer. Kan dat?

Door de vloeistofdichtheid is de betonlook vloer bijzonder geschikt voor in uw douche, toilet of badkamer. Er trekt geen water in de vloer, waardoor deze in optimale staat blijft.

Hoelang duurt het aanleggen van een betonlook vloer?

Het aanleggen van een betonlook vloer gaat in verschillende stappen. Denk hierbij aan voorbehandeling van de huidige ondergrond, het aanbrengen van diverse lagen en het afwerken van de vloer. Eventueel komt er ook nog het inbouwen van vloerverwarming bij. De vloer heeft tussentijds tijd nodig om te drogen, waardoor we al gauw een week tot anderhalve week bezig zijn met het compleet opleveren van de betonlook vloer.

Ik wil ook graag mijn trap laten voorzien van een betonlook. Kan dat?

Dit is bij G-Vloeren geen enkel probleem. Of het nu gaat om een grote trap of een klein trappetje: we voorzien deze graag van een betonlook.

Leggen jullie betonlook vloeren alleen aan in woonhuizen?

Nee, betonlook vloeren zijn ook uitermate geschikt voor bedrijfspandenshowroomskantoren en winkels.

Actief in heel Nederland

G-vloeren is specialist in het aanbrengen van betonlook vloeren en dit doen wij in heel Nederland. We zijn onder andere actief in de onderstaande plaatsen en regio’s:

 • Amsterdam
 • Den Haag
 • Rotterdam
 • Groningen
 • Den Bosch
 • Hilversum
 • Eindhoven
 • Utrecht
 • Breda

Inspiratie opdoen in showroom

Doe inspiratie op in de showroom van G-vloeren
Doe inspiratie op voor een betonlook vloer in de showroom van G-vloeren. Hier vindt u voor elke ruimte in uw woning een geschikte betonlook vloer die aan al uw wensen voldoet. De specialisten van G-vloeren hebben veel ervaring en weten u precies te vertellen welke vloer het beste bij uw past. Ze houden daarbij rekening met de ruimte, de samenstelling en uw persoonlijke wensen.

Bezoek de G-vloeren showroom

Onze showroom geeft u een duidelijk en helder beeld van onze vloeren collectie en wie wij zijn. Wij plannen gerichte afspraken in met onze klanten voor een exclusief adviesgesprek van gemiddeld een uur. In onze showroom bieden wij u een overzicht op onze gietvloeren, woonbeton vloeren, epoxyvloeren, vloercoatings en nog veel meer. Dit onder het genot van de beste Italiaanse koffie. Wij werken uitsluitend met technische sales medewerkers die onze klanten professioneel en vakkundig te woord kunnen staan.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten

Meer vloeren van G-vloeren

De specialisten van G-vloeren kunnen behalve betonlook vloeren nog vele andere vloeren voor u aanleggen. U kunt bij G-vloeren onder andere terecht voor: