Betonlook vloer nieuw design

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Beoordeling: 4,9/5 uit 200+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 200+ reviews! reviewsterren G-vloeren

Een betonlook vloer geeft uw interieur een modern en opvallend karakter toe aan uw interieur. Deze gietvloer heeft de uitstraling van beton, maar wordt gemaakt van kunststof. Hierdoor profiteert u van de sterke en comfortabele eigenschappen van kunststof en heeft u een unieke vloer die jarenlang meegaat.

  Altijd een unieke vloer die op maat gemaakt is

  Ruimschoots keuze in afwerking en kleur

  Bekijk de mogelijkheden in onze riante showroom

  Ontvang een vrijblijvende offerte op maat

  Professionele begeleiding van A tot Z

Navigeer via bovenstaande buttons eenvoudig naar de informatie die u zoekt.

Voordelen van een betonlook vloer

Een gietvloer met betonlook heeft tal van voordelen. Denk hierbij aan:

 • Geluiddempend: creëer een rustige sfeer
 • Onderhoudsvriendelijk: eenvoudig te reinigen met een stofzuiger
 • Volledig naadloos: geen kieren of naden in uw vloer
 • Slijtvast en waterdicht
 • Duurzaam: een betonlook vloer gaat jarenlang mee
 • Leverbaar in vele kleuren

Wanneer u kiest voor een combinatie met vloerverwarming, dan appliceert G-vloeren zowel de vloerverwarming als de vloer.

Betonlook vloer prijs

We berekenen de betoonlook vloer prijs per vierkante meter. U heeft bij G-vloeren al een betonlook vloer vanaf € 45,- per vierkante meter. Dit is de basisprijs van onze vloeren, de uiteindelijke betonlook vloer prijs hangt af van verschillende factoren:

De voorbereiding

Een betoonlook vloer leggen we aan op een egale ondergrond. Het is maatwerk om de ondergrond gereed te maken voor de aanleg van de vloer. Oudere beton- en cementvloeren hebben meer behandeling nodig dan een recent aangelegde vloer in een nieuwbouwwoning. De voorbereiding bestaat uit het schuren en reinigen van het beton, het behandelen van de ondergrond. Ook de werkzaamheden die nodig zijn om de omgevingscondities optimaal te maken zijn van invloed op de prijs.

De oppervlakte van de betonlook vloer

De prijs voor een groter oppervlakte ligt vanzelfsprekend hoger dan die voor een betonlook vloer op een kleinere oppervlakte. De prijs per vierkante meter gaat in verhouding omlaag wanneer er sprake is van een grotere betonlook vloer. Daarbij speelt ook de complexiteit van de oppervlakte een rol. De prijst stijgt wanneer we de betonlook vloer aanleggen in een lastig te bereiken ruimte of een ruimte met een afwijkende vorm.

De samenstelling van uw betonlook vloer

Onze betonlook vloeren zijn aan te leggen in vrijwel elke kleur en met diverse patronen. De keuze van de kleur draagt bij aan de uiteindelijke prijs van uw vloer. Het is eveneens mogelijk om diverse extra eigenschappen toe te voegen aan uw betonlook vloer. Voorbeelden van deze opties zijn het toevoegen van een extra kraswerende of slijtvaste laag. Deze toevoegingen zorgen voor een hogere prijs van uw vloer.

Een collectieve betonlook vloer van G-vloeren met korting

G-vloeren biedt een aantrekkelijkere korting wanneer u collectief kiest voor een betonlook vloer. Kies bijvoorbeeld samen met de bewoners en de Vereniging Van Eigenaren om gezamenlijk een betonlook vloer aan te laten leggen. De korting van G-vloeren kan oplopen tot 15%.

Ook samen met uw medebewoners een betonlook vloer aan laten leggen tegen een flinke korting? Neem contact op met onze adviseurs voor meer informatie: 020 486 36 94

Inspiratie opdoen? Bekijk enkele van de mogelijke betonlook vloer kleuren:

Ontwerp uw eigen betonlook vloer

Een betonlook vloer is aan te leggen in elke gewenste kleur, maar ook het toevoegen van een patroon of het verwerken van een bijzonder design behoort tot de mogelijkheden. Bekijk onze kleursamples en creëer in de online tool uw eigen betonlook vloer. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met onze adviseurs. Zij helpen u graag met het ontwerp en de kleurkeuze van uw nieuwe vloer. Bel 020 486 36 94 voor persoonlijk advies.

Uitvoerder op bezoek voor aanvang werkzaamheden

Het traject van advies tot aanschaf van een betonlook vloer krijgt een vervolg met een gedegen voorbereiding. Daarom ontvangt u van ons vooraf ook een checklist met uitgebreide informatie. Bijvoorbeeld over het werkbezoek dat onze uitvoerder aflegt voordat de werkzaamheden van start gaan. Onze uitvoerder treedt met u in contact om een afspraak voor een werkbezoek te maken. Dat vindt vervolgens een week tot twee weken voor ons applicatieteam start plaats. U kan dan uw sleutel tijdens het werkbezoek alvast aan onze uitvoerder geven. Dat maakt het voor ons gemakkelijker om de werkzaamheden efficiënt in te delen en van start te gaan.

Beoordelen van de ruimte

Een van de belangrijke redenen van het werkbezoek is de beoordeling van de ruimte. Het is mogelijk dat voor het aanbrengen van de betonlook vloer er toch nog een aantal aandachtspunten zijn. Bovendien beoordeelt onze uitvoerder aan de hand van objectieve gegevens of de ruimte geschikt is. Bijvoorbeeld door een vochtmeting uit te voeren. Zo is er ook nog een exacte meting van het aantal vierkante meters. Daarnaast checkt onze uitvoerder de afwerking van de ruimte. Het is onder meer van belang dat de ruimte voor het aanbrengen van de betonlook vloer schoon is en vrij van stof.

Vochtgehalte van de ondergrond van betonlook vloer

Het vochtgehalte van de ondervloer waar de betonlook vloer op komt te liggen, dient optimaal te zien. Dat betekent dat er sprake is van een maximaal toegestaan vochtpercentage van de ondergrond. Het vochtpercentage kan per soort ondergrond overigens variëren. Bij een egaline vloer of een zandcement vloer bedraagt dat percentage 2,5%. Dat is eveneens van toepassing bij een betondek vloer. Is er sprake van een anhydriet ondergrond of gipsgebonden egaline ondervloer dan is 1,0% het maximale vochtpercentage. Overigens meten wij uiteraard het vochtgehalte met een vochtmeter.

Opnameformulier

De uitvoerder noteert alle gegevens op een tablet door deze in te vullen op een opnameformulier. Na het werkbezoek krijgt u het opnameformulier per mail via ons hoofdkantoor toegezonden. Daarin staan alle bevindingen vermeld net als mogelijke punten die nog aandacht verdienen ter voorbereiding van het aanbrengen van de betonlook vloer. Mocht er sprake zijn van meerwerk in het kader van de voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden dan staat deze informatie daar eveneens in vermeld.

“Wij hebben gekozen voor een betonlook vloer in onze woonkamer. We zijn erg tevreden over de werkwijze van G-vloeren en het eindresultaat mag er wezen!”
– Familie de Waaijer

“We zijn erg blij met onze nieuwe betonlook vloer. Het team van G-vloeren heeft goed naar onze wensen geluisterd en de vloer heeft nu precies de uitstraling die we wilden.”
– Joep van den Singel

Optimale omstandigheden in de ruimte

Bij het aanbrengen van de betonlook vloer is het belangrijk dat de omstandigheden in de ruimte optimaal zijn. Dat betekent dat de ruim niet alleen schoon en stofarm dient te zijn, maar ook winddicht en waterdicht. De perfecte temperatuur in de ruimte tijdens de werkzaamheden is 18 graden Celsius. Deze temperatuur voorziet er namelijk in dat de uitvloeiing op de ideale manier plaatsvindt. Daarnaast is het van belang dat er een goede verlichting aanwezig is in de ruimte. Een goede verlichting voorkomt namelijk dat er vuiltjes in de betonlook vloer terechtkomen tijdens het aanbrengproces. Verder is het van belang dat er geen andere bouwwerkzaamheden plaatsvinden tijdens het aanbrengen van de betonlook vloer. U krijgt al deze informatie en nog meer gegevens vooraf overigens overhandigd om niets aan het toeval over te laten.

Betonlook vloeren en vloerverwarming

In tegenstelling tot een ‘gewone’ betonvloer, leent een betonlook gietvloer zich wél voor vloerverwarming. Waar echt beton gevoelig is voor temperatuurwisselingen zorgt de flexibele eigenschap van een betonlook gietvloer ervoor dat er geen barsten ontstaan. Laat u adviseren door een van onze medewerkers om te weten te komen welke soort gietvloer het best aansluit op uw wensen.

Een betonlook vloer in uw interieur?

Een betonlook vloer is een stijlvolle, moderne basis voor iedere ruimte. Mits gelegd door een professional en van hoge kwaliteit grondstoffen, heeft u er jarenlang plezier van.

Op zoek naar een kwalitatieve betonlook vloer?

Ruim 17 jaar ervaring met o.a. gietvloeren, woonbeton en betonlook.

Al meer dan 7000 vloeren gelegd in Nederland en België.

Prachtige showroom met kundig advies van onze specialisten.

Tientallen kleursamples in de showroom of online, elke RAL kleur mogelijk.

Uw nieuwe vloer binnen een aantal weken gelegd.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

Dell
Gemeente Amsterdam
Lenovo
LG

De aanleg van een betonlook vloer

We leggen u hieronder stap voor stap uit hoe de aanleg van een betonlook vloer in zijn werk gaat.

Stap 1: voorbereiding van de ondergrond

Het is belangrijk dat de ondergrond van een betonlook vloer goed uitgehard en vlak is. Ook moeten de vloer en de ruimte vet- en stofvrij, glad en droog zijn. In sommige gevallen is de ondergrond niet helemaal vlak, in dat geval gaan we de vloer eerst egaliseren.

Stap 2: de primerlaag

Bij de tweede stap voorzien we de ondergrond van een primerlaag. Deze primer zuigt zich vast in de ondervloer en zorgt voor een optimale hechting van de betonlook vloer. Een primerlaag verstevigt de vloer en zorgt ervoor dat onze specialisten de betonlookvloer mooi glad kunnen aanbrengen. Het type primer dat we gebruiken hangt af van de vloer.

Stap 3: de schraplaag

De schraplaag is een kunststof massa die ervoor zorgt dat alle gaatjes en kleine oneffenheden gedicht worden.

Stap 4: betonlook vloer

Bij de vierde stap gaan we aan de slag met het aanbrengen van de daadwerkelijke betonlook vloer. Hiervoor gebruiken we twee kleuren. Door de vloer te gieten en het materiaal te bewerken met een spaan, creëren we een unieke look waar de betonlook vloer om bekendstaat.

Stap 5: de laklaag

Nadat de betonlook vloer is aangelegd, werken we deze af met een laklaag. Deze lak beschermt uw vloer en zorgt ervoor dat u er lang plezier van heeft.

Lees hier het laatste nieuws:

Kleurentrends 2023 voor een vloer van Beton cire

Kleurentrends 2023 voor een vloer van Beton cire Er zijn elk jaar weer woontrends op het interieur van toepassing die het onderscheid in uitstraling en sfeer maken. Zo zijn er ook kleurentrends in 2023 voor een vloer van beton ciré. Het zijn vooral de lichte beton ciré kleuren die in 2023 de boventoon voeren en als voordeel hebben dat de kleuruitvoering de ruimte groter doet lijken. Naast de hele lichte beton ciré kleuren geldt dat grijstinten en aardetinten ook dit jaar weer de trend vormen voor een beton ciré vloer. Beton ciré vloer in aardetinten Aardetinten brengen de sfeer in huis dichterbij de natuur en voorzien in een warme en natuurlijke uitstraling. Aardetinten behoren tot de kleurentrends in 2023 als het om de uitvoering van een beton ciré vloer gaat. Dit kan een lichte aardetint zijn, zoals een zandkleur, maar bijvoorbeeld ook een kleur die meer naar bruin neigt. Overigens is een groentint eveneens te scharen onder de natuurlijke kleurtinten en is het mogelijk om deze trendkleur in een lichte of donkere uitvoering te selecteren. Het bijzondere van aardetinten in combinatie met het levendige effect is dat het voelt alsof u een stukje natuur in huis haalt. Bovendien past een beton ciré vloer in een aardetint perfect bij andere natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld bij hout net als bij rotan, maar ook bij linnen en bamboe. Verder zijn lichte en natuurlijke kleuren eveneens een perfecte match met een industrieel interieur, zoals met stalen deuren. Authentieke grijstint als beton ciré kleur De meeste mensen die een beton ciré vloer laten leggen, maken de keuze voor een van de authentieke grijstinten. Dit heeft ermee te maken dat het materiaal als een natuurproduct te zien is en dat de oorspronkelijke kleur daarvan grijs is. Lichtgrijs is wat dat betreft een ideale keuze om met de kleurentrend in 2023 mee te gaan. Past een donkergrijze kleur beter bij uw persoonlijke wensen of bij de rest van […]

Nieuwbouwproject New Brooklyn in Almere Poort: nieuwe gietvloer

New Brooklyn – De nieuwe stadswijk in Almere Poort – nieuwe gietvloer New Brooklyn is als nieuwe stadswijk in Almere Poort hip, groen en trendy. Dit is de plek where urban meets green met woningen die ontworpen zijn aan de hand van een uitgesproken architectuur. De wijk Brooklyn in New York is de inspiratiebron geweest en dit is herkenbaar aan de wijze waarop de nieuwe stadswijk vorm krijgt. Het straatbeeld kenmerkt zich onder meer door hoge bomen, brede lanen en woningen met erkers. De bouw van New Brooklyn is nog bezig met een mix van huur en koop. Komt u straks in New Brooklyn in de nieuwe stadswijk in Almere Poort te wonen? Breng de hippe, trendy en urban sfeer dan ook in huis tot leven met een nieuwe gietvloer.  Diversiteit in nieuwe stadswijk  New Brooklyn in Almere Poort kenmerkt zich door diversiteit in woningbouw. Naast eengezinswoningen komen er appartementen en maisonettes beschikbaar. Zo krijgt de nieuwe buurt eveneens vorm aan de hand van vrije kavels, waarop het mogelijk is om een droomhuis te bouwen. In totaal krijgt de nieuwe wijk met brede lanen veertienhonderd woningen. Tussen  de hoge bomen komen er bankjes te staan. De stoep voor de woningen is extra breed en via de trap loopt u zo uw nieuwe woning binnen. Dit is de plek waar u het interieur voor uitkiest. Om dan bij de basis te beginnen, is de keuze voor een nieuwe gietvloer perfect om de hippe, trendy en urban sfeer tot uiting te laten komen.  Hippe en trendy gietvloer  Een hippe en trendy gietvloer is bij G-vloeren in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar met keuze uit kleuren en designs. Wilt u in uw nieuwe woning in New Brooklyn een moderne en strakke vloer als basis en deze in uw favoriete kleur laten uitvoeren? Onze naadloze PU gietvloeren staan voor alles waar de nieuwe stadswijk eveneens voor staat. Daarbij krijgt u de zekerheid van optimaal comfort door […]

Nieuwbouwproject DUIN in Almere Poort: daar hoort een gietvloer bij

Nieuwbouwproject DUIN in Almere Poort: daar hoort een gietvloer bij DUIN is een nieuwbouwproject in Almere Poort aan het IJmeer. Een fantastische plek om te wonen, werken en te leven. De verkoop van schitterende appartementen van Porto is inmiddels van start gegaan. In het voorjaar volgt de verkoop van prachtige twee-onder-een-kap woningen in DUIN. Bent u een van de gelukkigen? Laat de inrichting van uw woning dan aansluiten bij de natuurlijke omgeving met de keuze voor een van onze gietvloeren. Buiten en binnen een natuurlijke eenheid De appartementen en woningen in DUIN in Almere Poort zijn al als een parel in een oester. Daar past een strandachtige omgeving met zand en schelpen dan ook perfect bij. U heeft de mogelijkheid om deze natuurlijke elementen in het interieur van uw woning te verwerken. Uw woning verdient het om van een bijpassende vloer voorzien te worden. Dit kan niet beter dan voor een gietvloer te kiezen voor uw woning tussen strand en bos of in uw appartement in het duinlandschap nabij het water. De woningen, het landschap en een gietvloer in uw interieur stralen een natuurlijke eenheid uit. Denk maar aan het zandkleurige metselwerk van de eerste verdiepingen van appartementen die op een natuurlijke wijze in de duinen opgaan. Het staat bijvoorbeeld mooi om uw gietvloer eveneens in een zandkleur door ons te laten uitvoeren. Porto in DUIN Porto in DUIN komt tot stand als een nieuwe wijk nabij Amsterdam in Almere Poort. Het bijzondere duinlandschap is al aangelegd met duinen die tot een hoogte van tien meter reiken. De omgeving ontwikkelt zich verder tot een bosrijk gebied, water, mooie wandelpaden en niet te vergeten een fantastisch strand. De natuur is in Porto in DUIN overal aanwezig en als u uw woning binnenstapt, waar een gietvloer ligt, blijft u dit gevoel ervaren. Bij de ontwikkeling van de nieuwbouwwijk is er overigens volop ruimte ingepland voor de dagelijkse voorzieningen. Er is een supermarkt […]

Een onderhoudsvriendelijke betonlook vloer

Een betonlook vloer is zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden. We lichten kort toe hoe u uw vloer het beste onderhoudt.

Kleinschalig onderhoud van de betonlook vloer

Met stofzuigen en dweilen houdt u uw betonlook vloer eenvoudig schoon. Het schoonhouden van deze vloer is een stuk eenvoudiger dan het reinigen van een parket- of tegelvloer. Omdat wij een betonlook vloer geheel naadloos aanleggen, blijft er geen vuil in kieren of naden van de vloer zitten. We raden u aan om bij het stofzuigen gebruik te maken van een parketborstel. U voorkomt hiermee dat harde onderdelen van uw stofzuiger de vloer beschadigen.

Groot onderhoud van een betonlook vloer

Een betonlook vloer is kleurvast. Helaas kunnen zelfs vloeren van de beste kwaliteit na een paar jaar slijtageplekken vertonen. Een grondige schoonmaakbehandeling kan hierbij de oplossing zijn. Het is aan te raden om deze behandeling altijd uit te laten voeren door een professioneel schoonmaakbedrijf dat ervaring heeft met gietvloeren.

Meer informatie over betonlook vloeren en G-vloeren:

Kleursamples

Betonlook vloer in 1000+ kleuren.

Foto’s

Om nóg meer inspiratie op te doen.

Vloerverwarming

Betonlook i.c.m. vloerverwarming

Vloer creëren

Met onze handige, gratis tool!

Tips

Handige tips van een specialist.

Video’s

Ideeën opdoen op een visuele manier.

Brochure

Handige betonlookvloer informatie.

Onderhoud

Informatie over onderhoud.

Veelgestelde vragen over betonlook vloeren

Omdat onze specialisten regelmatig dezelfde vragen krijgen over betonlook vloeren, hebben we hieronder een selectie gemaakt van de meestgestelde vragen met bijbehorende antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op.

Hoeveel jaar garantie zit er op jullie betonlook vloeren?

Op onze betonlook vloeren zit 5 jaar garantie.

Is een betonlook vloer alleen beschikbaar in het grijs?

Grijs is weliswaar een veelgebruikte kleur voor een betonlook vloer, maar de vloersoort is ook in vele andere kleuren te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan natureltinten of juist heel donkere kleuren. Vraag kleurstalen bij ons aan om tot de perfecte keuze te komen.

Ik heb snel last van koude voeten. Kan ik een betonlook vloer nemen in combinatie met vloerverwarming?

Jazeker, dit is geen enkel probleem. Als u kiest voor vloerverwarming, dan appliceren we zowel de betonlook vloer als uw vloerverwarming.

Wordt een betonlook vloer snel vies?

Een betonlook vloer is volledig naadloos, waardoor er geen vuil in voegen achter kan blijven. Door het naadloze karakter van de vloer is deze gemakkelijk te reinigen. Vloeistoffen hechten zich bovendien niet aan het oppervlak, waardoor ook vlekken verleden tijd zijn. Gemorste vloeistoffen verwijdert u eenvoudig met een vochtige doek.

Kan een betonlook vloer in mijn bestaande woning gelegd worden?

Dit is mogelijk, maar de huidige ondergrond moet wel voldoen aan een aantal eisen. Indien nodig geven we de ondergrond een voorbehandeling, zodat de betonlook vloer hier gemakkelijk overheen te leggen is.

Mijn nieuwe huis wordt pas over een half jaar opgeleverd. Kan ik alvast een betonlook vloer bij jullie kopen?

Dat kan absoluut. Wanneer uw huis bijna klaar is, beginnen wij alvast met het aanleggen van uw betonlook vloer, zodat u op de opleverdatum direct kunt genieten van uw nieuwe vloer.

Is een betonlook vloer wel stevig?

De stevigheid van een betonlook vloer hangt samen met de ondergrond. We adviseren daarom meestal om de ondergrond een voorbehandeling te laten ondergaan. Dit komt de levensduur van de vloer ten goede.

Ik wil graag een vloer met betonlook in mijn badkamer. Kan dat?

Door de vloeistofdichtheid is de betonlook vloer bijzonder geschikt voor in uw douche, toilet of badkamer. Er trekt geen water in de vloer, waardoor deze in optimale staat blijft.

Hoelang duurt het aanleggen van een betonlook vloer?

Het aanleggen van een betonlook vloer gaat in verschillende stappen. Denk hierbij aan voorbehandeling van de huidige ondergrond, het aanbrengen van diverse lagen en het afwerken van de vloer. Eventueel komt er ook nog het inbouwen van vloerverwarming bij. De vloer heeft tussentijds tijd nodig om te drogen, waardoor we al gauw een week tot anderhalve week bezig zijn met het compleet opleveren van de betonlook vloer.

Ik wil ook graag mijn trap laten voorzien van een betonlook. Kan dat?

Dit is bij G-Vloeren geen enkel probleem. Of het nu gaat om een grote trap of een klein trappetje: we voorzien deze graag van een betonlook.

Leggen jullie betonlook vloeren alleen aan in woonhuizen?

Nee, betonlook vloeren zijn ook uitermate geschikt voor bedrijfspandenshowroomskantoren en winkels.

Actief in heel Nederland

G-vloeren is specialist in het aanbrengen van betonlook vloeren en dit doen wij in heel Nederland. We zijn onder andere actief in de onderstaande plaatsen en regio’s:

 • Amsterdam
 • Den Haag
 • Rotterdam
 • Groningen
 • Den Bosch
 • Hilversum
 • Eindhoven
 • Utrecht
 • Breda

Inspiratie opdoen in showroom

Doe inspiratie op in de showroom van G-vloeren
Doe inspiratie op voor een betonlook vloer in de showroom van G-vloeren. Hier vindt u voor elke ruimte in uw woning een geschikte betonlook vloer die aan al uw wensen voldoet. De specialisten van G-vloeren hebben veel ervaring en weten u precies te vertellen welke vloer het beste bij uw past. Ze houden daarbij rekening met de ruimte, de samenstelling en uw persoonlijke wensen.

Bezoek de G-vloeren showroom

Onze showroom geeft u een duidelijk en helder beeld van onze vloeren collectie en wie wij zijn. Wij plannen gerichte afspraken in met onze klanten voor een exclusief adviesgesprek van gemiddeld een uur. In onze showroom bieden wij u een overzicht op onze gietvloeren, woonbeton vloeren, epoxyvloeren, vloercoatings en nog veel meer. Dit onder het genot van de beste Italiaanse koffie. Wij werken uitsluitend met technische sales medewerkers die onze klanten professioneel en vakkundig te woord kunnen staan.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten

Meer vloeren van G-vloeren

De specialisten van G-vloeren kunnen behalve betonlook vloeren nog vele andere vloeren voor u aanleggen. U kunt bij G-vloeren onder andere terecht voor: