Een beton cire vloer of wand laten aanbrengen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Beton Cire aanbrengen

Het aanbrengen van een beton ciré vloer of wand gebeurt in stappen. De ondergrond dient als eerste voorbereid te worden om een beton ciré vloer of wand te plaatsen. Dit is een belangrijke stap die uiteindelijk mede het resultaat bepaalt. G-vloeren is specialist in beton ciré vloeren en wanden en beschikt over de ervaring en kennis om een perfect en duurzaam resultaat te realiseren. Het aanbrengen van een beton ciré vloer of wand is namelijk vakwerk en wij vertellen u graag waarom dat zo is.

Aanbrengen is vakwerk

Het aanbrengen van een beton ciré vloer of wand is vakwerk, omdat er kennis en ervaring voor nodig is. Dit begint al met de voorbereidende werkzaamheden en het aanbrengen van een primer. Deze hechtlaag vormt een belangrijke basis voor het uiteindelijke resultaat en de duurzaamheid ervan. Het aanbrengen is ook vakwerk, omdat de bestanddelen grondig gemengd dienen te worden. Bovendien geldt dat het designeffect zoals u voor ogen heeft tot stand komt op basis van kunde en ervaring. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van beton ciré vloeren en wanden. Dit ziet u terug in het eindresultaat. Daarom en om fouten te voorkomen, is het zelf aanbrengen van beton ciré af te raden. De totale werkzaamheden voor een vloer of wand nemen vijf werkdagen in beslag. Er staat voor elke stap ofwel voor elke laag  een afzonderlijke werkdag.

Beton ciré aanbrengen: stap voor stap

Komt de nieuwe vloer over een bestaande tegelvloer heen dan egaliseren wij de ondergrond voor een vlak resultaat. Bij het aanbrengen van een beton ciré vloer wordt de eerste laag door een primer gevormd. Daarna komt de beton ciré vloer erop die onze vakmensen met een spaan handmatig aanbrengen. De laag wordt geschuurd, waarna er nog een laag op komt. Tijdens deze stap is het afhankelijk van de beweging welk effect er ontstaat. Bij grote bewegingen met de spaan komt het effect er anders uit te zien dan bij een kleine beweging. Uiteraard houden wij bij het aanbrengen van het design rekening met uw wensen, zoals ook ten aanzien van de gewenste structuur (glad of minder glad). Tot slot komt er een waterdichte laag op de vloer of muur van beton ciré in de vorm van een laklaag.

Beton ciré vloer of wand aanbrengen:

  1. Primer als hechtlaag (eventueel egalisatielaag)
  2. Eerste laag beton ciré
  3. Tweede laag beton ciré
  4. Waterdichte laag (lakcoating)
  5. Extra waterdichte laag in badkamer

Hoelang blijft beton cire mooi?

Het is van meerdere factoren afhankelijk hoelang een beton ciré vloer of wand mooi blijft. Daarbij is het onder meer van belang of beton ciré door een vakspecialist, zoals G-vloeren is aangebracht. Vakwerk heeft namelijk invloed op de duurzaamheid van het resultaat. Bij beton ciré dat niet onder de juiste omstandigheden en door een ervaren applicateur is aangebracht, bestaat de kans dat de vloer of wand scheuren gaat vertonen. Bovendien kan beton ciré indien het impregneren te wensen heeft overgelaten, water gaan doorlaten. Laat u een beton ciré vloer of wand aanbrengen door G-vloeren dan bent u verzekerd van vakwerk. Daarbij maken wij gebruik van de beste materialen om in een lange levensduur te voorzien.

Goed onderhoud verlengt de levensduur

Na het aanbrengen van een beton ciré vloer of wand is het aan u om de vloer of wand mooi te houden door deze te onderhouden. Dat kan gemakkelijk door groene zeep of een niet-agressieve allesreiniger te gebruiken. U krijgt bij de aanschaf van ons overigens een uitgebreid schoonmaakadvies. Zo weet u precies weet wat te doen om beton ciré extra lang mooi te houden.