Beton ciré muur

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Wanden zijn op allerlei manieren af te werken, maar er is één manier die boven alles uitstijgt als het om de exclusieve look gaat. Dat betreft beton ciré op een muur. Deze wandafwerking is stijlvol en trendy met een tijdloos karakter. Het is niet voor niets dat de muren in badkamers en toiletten steeds vaker met beton ciré worden afgewerkt. G-vloeren is een specialist als het gaat om de realisatie van beton ciré op een muur of eigenlijk meerdere muren, want dat is in de praktijk vaak het geval. De muurafwerking is uniek te noemen en niet alleen als het om de stijl gaat, maar eveneens om hygiënisch en praktische eigenschappen.

Beton ciré op muur in badkamer, keuken of toilet

Beton ciré op een muur staat ook wel bekend als betonstuc met waterdichte eigenschappen. De waterdichte stuc is daarom ook ideaal om in badkamers toe te passen net als overigens in toilet en in de keuken. Het is bovendien materiaal dat zich goed leent om op allerlei ondergronden aan te brengen. Beton ciré over tegels op de muur aanbrengen behoort dan ook tot de mogelijkheden. Dat scheelt weer tijd en kosten, want de wandtegels kunnen gewoon op de plek blijven zitten zonder deze te hoeven wegbreken.

Hygiënische toepassing

Beton ciré op muur betreft een hygiënische toepassing en dat is mede een reden waarom de populariteit van deze vorm van waterdichte betonstuc groot is. Er komen bijvoorbeeld geen naden in voer en er zijn geen voegen die het oppervlak onderbreken, zoals bij tegels het geval is. Een volkomen egaal oppervlak zorgt in de basis al voor een optimale hygiëne. Daar komt bij dat een strak oppervlak zonder naden natuurlijk heel gemakkelijk is om schoon te maken. De schoonmaak van muren in de badkamer, het toilet of keuken kost dan ook maar weinig tijd.

Combineren met beton ciré op vloer

Beton ciré op muren is in de badkamer en in het toilet naar wens te combineren met dezelfde afwerking op de vloer. De wandafwerking en vloerafwerking zijn in dat geval perfect op elkaar afgestemd. Bovendien komen alle voordelen dan ook dubbel terug net als de eigenschappen, zoals watervaste en slijtvaste kenmerken. Indien gewenst is het ook mogelijk om bijvoorbeeld in de badkamer voor een combinatie met vloerverwarming te kiezen. Zo heeft u nooit meer koude voeten als u uit de douche stapt of als u de badkamer binnenkomt.

Kleuropties en structuren

Er geldt met betrekking tot beton ciré op een muur dat er allerlei kleuropties en structuren beschikbaar zijn. Op deze wijze is er rekening te houden met de eigen voorkeur voor de sfeer en uitstraling. De exclusieve look is bijvoorbeeld te combineren met een robuuste en stoere uitstraling. Zo is beton ciré op een muur ook stijlvol te realiseren door de structuur gematigd te laten zijn, waardoor er een elegante verfijning ontstaat. Maak gerust een afspraak met onze specialist als u meer wilt weten over beton ciré op muren. Het is tevens mogelijk om online een offerte aan te vragen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten