Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer Assen

Ondernemers uit Assen profiteren van de gunstige gietvloerprijzen van G-vloeren BV

U bent gevestigd in Assen en wilt uw winkel, kantoor of werkplaats voorzien van een zeer slijtvaste en hoge kwaliteit gietvloer? Een vloer die bestand is tegen allerlei soorten mechanische en chemische belastingen en die moeiteloos voor langere duur de risico’s op bodemverontreiniging verkleint?

G-vloeren BV levert ‘highgrade’ epoxy gietvloeren met ongekende mogelijkheden op het gebied van ergonomie, kleurgebruik, antislip en antistatische kwaliteit. Als ondernemer uit Assen profiteert u van onze gunstige prijzen voor ESD-vloeren (Electronic Static Discharge), Epoxy-ACR (Advanced Chemical Resistent) vloeren en onze kennis op het gebied van vloerpreparatie en vloerbehandeling. Bij G-vloeren BV komt u in contact met technische specialisten met zo’n kleine twintig jaar ervaring met allerlei typen ondergronden en gietvloer applicatiemethoden.

Waarom ons prijsvoordeel in de regio Assen?

Als ondernemer gevestigd in Assen biedt G-vloeren u zeer gunstige gietvloerprijzen het eerstkomende half jaar. Dat komt omdat wij diverse projecten in uw regio onder handen hebben en wat betreft transport van mensen en materieel al uw kant op komen. Dat is de hoofdreden waarom wij u ons speciale gietvloervoordeel kunnen aanbieden.

Meer weten? Stuur uw E-mail naar info@g-vloeren.nl, vermeldt uw adres in Assen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook Op onze offertepagina kunt u gelijk uw postcode en adres in Assen invullen.

Organisaties gevestigd op onderstaande bedrijventerreinen rondom Assen profiteren van onze vaste lage gietvloerprijzen:

  • Bedrijventerrein Kloosterveen
  • Bedrijventerrein Huize Nassau
  • Bedrijventerrein de Oude Hoofdvaart
  • Groene Dijk
  • Peelerpark
  • Lauwers
  • Messchenveld
  • Schepersmaat

Planning van de verduurzaming van uw bedrijfsvloer in Assen

Een gietvloer laten aanleggen is voor veel bedrijven een inbreuk op de normale bedrijfsactiviteiten. Misschien moet u machines of bedrijfsmeubilair laten verhuizen, het magazijn tijdelijk leeg maken of andere zaken regelen. Daarom is het zaak dat de nieuwe vloer dus zo snel mogelijk wordt aangelegd en weer functioneel kan worden gebruikt. G-vloeren BV is uw partner als het gaat om een strakke planning. In de keuze voor een nieuwe gietvloer kunnen alle logistieke zaken worden meegewogen.

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike