Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer Alkmaar

G-vloeren BV - De gietvloerspecialist voor de regio Alkmaar

Zoekt u een professionele gietvloerspecialist in de regio Alkmaar? G-vloeren BV levert, appliceert en brengt hoogwaardige gietvloeren aan voor elke mogelijke toepassing in Alkmaar en omgeving. Vanuit onze standplaats kunnen wij u stevige kortingen bieden op zowel robuuste epoxy gietvloeren als esthetische polyurethaan vloeren. Ons werkgebied in Noord-Holland bestrijkt vele toepassingen en branches. U kunt bij G-vloeren BV gericht advies aanvragen voor de verduurzaming voor uw vloer. Onze esthetische polyurethaan producten alsmede onze epoxyvloeren zijn al bij veel particulieren en ondernemers in de regio Alkmaar met succes opgeleverd.

Gietvloeren voor VVE's gevestigd in Alkmaar

Een trappenhuis renoveren of een centrale entreehal onderhoudsvriendelijk maken, als VVE gevestigd in de regio Alkmaar kunt u flinke kortingen verwachten op onze gietvloeren en coatings. Wij houden voor u de gietvloer prijs per m2 blijvend laag. Deze verduurzamingsmiddelen zorgen ervoor dat onderhoud aan trappenhuizen of galerijen blijvend laag zijn. Vooral verouderde panden uit de jaren '60 en '70 zijn gebaat bij een slijtvaste epoxycoating of epoxy gietvloer. Het maakt balkons weer bestand tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat regenwater weer goed afvoert. Een aantal Alkmaarse huizenbezitters gingen u al voor, zij vonden de manier om de stijging van servicekosten voor de komende jaren te beperken.

Gietvloeren voor ondernemers en retailers uit Alkmaar

Het verduurzamen van een productievloer of het verfraaien van een showroomvloer is bij uitstek het werk van de gietvloerspecialist. G-vloeren BV heeft veel ervaring met het vloeistofdicht maken van vloeren in Alkmaarse productiecentra, bij garagehouders en andere branches waar strenge milieueisen van toepassing zijn. Voor retailers en winkeliers zijn wij de afgelopen jaren in Alkmaar zeer actief geweest met onze PU gietvloeren om vloeren een nieuwe kleur te geven en om vloeren onderhoudsvriendelijk te maken.

Wat biedt G-vloeren u als ondernemers of particulier in de regio Alkmaar?:

  • Aantrekkelijke kortingen tot wel 15% voor VVE's en retailers op de gietvloer prijs
  • Uitstekende garantievoorwaarden op onze alifatische PU gietvloeren, minimaal 5 jaar garantie op alifatische PU gietvloeren
  • Hoogwaardige epoxy gietvloeren voor woningen in Alkmaar ouder dan 40 jaar
  • Gedetailleerde budgetcontrolebewaking bij grotere gietvloerprojecten in Alkmaar
  • 15 jaar ervaring in het verduurzamen van betonconstructies d.m.v. gietvloeren
  • Gegarandeerde opleveringstermijnen voor VVE's in Alkmaar
  • Uitgebreid analyserapport van de staat van bestaande constructies
  • Renovatie van bestaande gietvloeren met nieuwe topkwaliteit coatings

Meer weten over de gietvloeren van G-vloeren BV? Kijk hier voor meer informatie over hoe wij voor onze klanten in Alkmaar het budget bewaken. Neem contact op met G-vloeren BV of vraag een offerte op maat aan.

Gietvloer Almere

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike