Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer Amersfoort

Op zoek naar een gietvloer in Amersfoort?

G-vloeren BV biedt particulieren, ondernemers en VVE's gevestigd in Amersfoort hoogwaardige gietvloerproducten en een zeer professionele wijze van applicatie. Wij onderscheiden ons door het gebruik van strakke alifatische gietvloeren en sterke epoxyproducten die hun kwaliteit al jaren hebben bewezen. Bent u woonachtig in Amersfoort of heeft u als ondernemer behoefte aan een advies op maat? Onze professionele medewerkers komen graag bij u langs op elk adres in Amersfoort om uw wensen op het gebied van gietvloeren goed in kaart te brengen. Bovendien kunt u in de regio Amersfoort bij een oppervlakte van meer dan 200 m2 rekenen op een stevige korting op uw gietvloer. Kortingen die op kunnen lopen van 10 tot 15 procent. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de ondergrond goed wordt geprepareerd en schoongemaakt. G-vloeren BV bestrijkt met haar gietvloer- uitvoeringsteam het volledige centrum van Amersfoort alsmede de omliggende wijken en buurten en de industriewijk langs de Nijverheidsweg.

Wijken en gebieden in Amersfoort waar onze gietvloeren worden aangelegd:

 • Binnenstad - Stadshart Amersfoort - PU gietvloeren voor particulieren en epoxy gietvloeren voor winkeliers
 • Hoogland-West - PU gietvloeren en grindvloeren voor particulieren en VVE's
 • Kruiskamp - Koppel - Pu gietvloeren
 • Nieuwland - PU gietvloeren
 • Schothorst - alifatische PU gietvloeren
 • Kattenbroek - alifatische PU gietvloeren
 • Liendert - Rustenburg - PU gietvloeren
 • Randenbroek-Schullenburg - PU en Epoxy gietvloeren
 • Soesterkwartier - Epoxy gietvloeren
 • Vermeer- en Leusderkwartier Pu gietvloeren
 • Industrie kwartier Amersfoort - Epoxy gietvloeren/vloeistofdichte gietvloeren

Gietvloer kortingen voor VVE's en ondernemers uit Amersfoort

Bij G-vloeren BV kunt u als VVE of ondernemer uit Amersfoort rekenen op flinke kortingen op ons volledige assortiment gietvloeren en coatings. Kijk hier voor meer informatie over de prijsbepaling van onze gietvloeren.

Gietvloer Antwerpen

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike