Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer Zeeland

G-vloeren BV levert superieure gietvloeren in de gehele provincie Zeeland

Al ruim 15 jaar is G-vloeren BV als gietvloerapplicateur actief in de provincie Zeeland. In het verleden hebben wij tal van bedrijven en woonboerderijen alsmede appartementen voorzien van hoogwaardige alifatische PU gietvloeren. Gietvloeren worden steeds vaker toegepast in interieurs waar stijlvol en natuurlijk wonen een hoofdthema is. Wij werken nauw samen met interieurarchitecten uit Zeeland om het beste voor onze klanten te bereiken. Naast gietvloeren kunt u kiezen uit tal van andere moderne vloerafwerkingen zoals woonbeton, beton cire en ultradunne coatingvloeren voor de behandeling van keukens en badkamers. Al onze alifatische gietvloeren komen met 5 jaar garantie op kleurechtheid, zijn scheuroverbruggend en worden behandeld met een slijt- en krasvaste toplaag. Voor de complete renovatie van uw betonvloer hebben wij tal van technische methodes in huis om de ondergrond te prepareren voor de aanleg van een gietvloer. Bent u woonachtig in Middelburg, Vlissingen of Zierikzee of wilt u als VVE gevestigd in Zeeland meer weten over onze esthetische gietvloeren? Onze medewerkers staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Aantrekkelijke kortingen voor VVE's en ondernemers uit Zeeland

Als u dan toch op zoek bent naar een goedkopere gietvloer, waarom dan niet samen met andere particulieren of ondernemers uit Zeeland de markt op gaan om een lagere gietvloer prijs per m2 te bedingen? Als collectief heeft u bij G-vloeren BV diverse voordelen; een vaste lage gietvloerprijs per m2, diverse handige budgetcontrole-mechanismen en een wekelijkse update omtrent de stand van zaken tijdens de uitvoering. Samenwerken levert altijd wat op, zeker als u als VVE uit Zeeland topkwaliteit gietvloeren wilt laten aanbrengen. Bovendien kunt u dan gelijk het trappenhuis of de bordessen behandelen met een nieuwe coating of de balkons voorzien van een extra beschermende epoxylaag.

Vloeistofdichte epoxy gietvloeren voor productiecentra en industrieën in Zeeland

Industriegebieden in de periferie van de grote steden in Zeeland zijn bij uitstek locaties die wij elk jaar bezoeken. Meestal gaat het om het aanleggen van sterke epoxyvloeren en vloeistofdichte afwerkingen voor productiecentra, vloeren voor garagehouders of andere bedrijven waar met agressieve stoffen wordt gewerkt. Ook het appliceren van ESD-vloeren en anti-slip coatings kunnen zeer goed helpen om een fabrieksvloer extra gebruikskwaliteit te geven. Als ondernemer gevestigd in Zeeland profiteert u van onze uitgebreide expertise op al deze gebieden. Wij werken nauw samen met professionele elektriciens en andere gecertificeerde vakmensen om anti-statische epoxycoatings op de juiste manier aan te brengen. Kijk hier voor meer informatie over ESD gietvloeren.

Veilig werken aan gietvloeren in de provincie Zeeland

Het werken met epoxy gietvloeren of coatings is niet zonder gezondheidsrisico's. Daarom heeft G-vloeren BV een eigen uitvoeringsprotocol opgesteld met als solide basis de meest recente ARBO-eisen die binnen onze branche gelden. Wij vinden het vanzelfsprekend dat wij niet alleen ons personeel, maar ook onze klanten beschermen tegen alle mogelijke risico's die tijdens de uitvoering kunnen spelen.

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike