Skip links

Nieuws

G-vloeren en coronamaatregelen

Coronamaatregelen: ons werk gaat door met een professionele oplossing

De showroom van G-vloeren is op afspraak virtueel geopend en ons werk gaat gewoon door.

Wij zijn tijdelijk overgegaan op verkoopgesprekken via Facetime, Whatsapp, Skype, Zoom of Teams. Deze werkwijze hebben we al eerder succesvol uitgevoerd in maart 2020.

We plannen 45 minuten tot een uur in, net zoals een normale fysieke afspraak. U krijgt tijdens het videogesprek een uitgebreid verhaal over de producten, techniek, onderhoud en kwaliteiten inclusief een tour door de showroom. Het is een beetje anders en dat begrijpen wij, maar we proberen effectief mee te denken zodat we als bedrijf door kunnen gaan en onze klanten blijven helpen.

Bovendien leveren wij mooie kleursamples van alle vloersystemen die wij beschikbaar hebben. Deze verzenden wij vrijblijvend per post. Zo heeft u thuis de gelegenheid om de look en feel alsnog te beleven.

De uitvoering van onze vloeren gaat en mag overigens gewoon doorgaan. Dat vormt geen probleem, omdat wij altijd alleen in de ruimte aan het werk zijn.

Wat doen we concreet in deze tijd:

  • Gericht videogesprek
  • Virtuele rondleiding showroom
  • Kleursamples op maat en naar wens per post vrijblijvend ontvangen
  • Uitvoering van de vloeren heeft normale doorgang

Neem contact met ons op voor meer informatie en voor het inplannen van een videogesprek of het bestellen van kleursamples.